Era Superbă În Tinerețe, Iar Acum Este O Persoană Controversată.

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută după ce a devenit cea mai bătrână mamă din România. În 2005 a adus-o pe lume pe Eliza, devenind celebră încă de la naștere.

Atunci, Adriana a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil. Iată cum arăta aceasta în tinerețe!

Adriana Iliescu a adus pe lume o fetiță în 2005. A reușit să devină mamă la 67 de ani după ce a recurs la tehnica de înseminare artificială și a dus la final sarcina. Din motive medicale, Adriana Iliescu nu a putut deveni mamă pe cale naturală, deși a rămas o dată însărcinată în tinerețe.

 

Adriana Iliescu a fost profesoară universitară de literatura română, iar de-a lungul anilor a publicat mai multe povești pentru copii.

În tinerețe s-a căsătorit încă de la o vârstă fragedă și a rămas gravidă. Din păcate, problemele medicale au determinat-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave.

Adriana Iliescu a devenit în 2005 cea mai vârstnică mamă din România. Ea a devenit celebră la 67 de ani, după ce a născut-o pe Eliza. Fosta profesoară de limba și literatura română a recurs la inseminare artificială și a reușit să ducă sarcina până la capăt. Multă lume a aflat de sacrificiul pe care Adriana l-a făcut pentru a deveni mamă.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Era o femeie frumoasă care atrăgea privirile celor din jur. După ce s-a căsătorit la o vârstă fragedă, soțul a părăsit-o.

Fericirea ei a venit când a devenit mamă abia la 67 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, care seamănă foarte bine cu mama ei.

Adriana Iliescu a pierdut o sarcină

Adriana Iliescu s-a căsătorit încă de tânără, iar la un moment dat a rămas gravidă. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoită să renunțe la sarcină, deoarece copilul s-ar fi putut naște cu malformații grave. Ulterior a divorțat de soț, iar în 2005 a devenit mamă.

În 1995 a primit tratament hormonal pentru a nu intra la menopauză, iar fertilizarea a făcut-o în anul 2004 de la un donator anonim. Femeia a rămas însărcinată cu tripleți, dar la putin timp de la evoluția embrionilor, unul dintre aceștia nu a supraviețuit. Apoi au rămas cele două fetițe, dar doar Eliza a reușit să supraviețuiască.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu este o mamă fericită și împlinită. Fiica ei, Eliza are 18 ani și a terminat liceul cu o medie generală mai mare de 9.50.

Deși este o elevă conștiincioasă, Eliza nu vrea să plece din țară. Tânăra nu vrea să își lase mama singură, și își dorește să studieze la Facultatea de Litere.

Cazul Adrianei Iliescu a devenit cunoscut în întreaga țară și nu numai. Deși mulți au rămas surprinși de cazul acesteia, Adriana a născut cu bine, iar astăzi are o fiică minunată, cu care se mândrește.

CITEȘTE ȘI...