Emotionant: I-a dat unui om al străzii de muncă pentru o zi, dar a trăit surpriza vieții sale! Toată lumea a rămas uluită de întâmplare

Un tânăr a decis într-o zi să facă o faptă bună și să-i ofere de lucru unui om al străzii, timp de o zi. La final, bărbatul a avut parte de o surpriză de zile mari!
Este povestea inedită a lui JayJay Murray, care într-o zi a decis să ofere de lucru unui om al străzii timp de o zi, totul contracost.

„Era primul la mine pe șantier și lucra fără oprire. Nu am văzut pe nimeni niciodată să fie atât de fericit că este la muncă! A adorat sandvișul cumpărat de mine”

La finalul zilei de muncă, bărbatul a vrut să-i dea omului suma de 15 lire sterline, dar din cheta celorlați muncitori s-a ajuns la suma de 70 de lire sterline, cam cât i-ar fi ajuns omului fără adăpost să trăiască o lună de zile!

Atât de recunoscător a fost, încât a întrebat dacă mai poate veni la muncă și în altă zi! Și JayJay a fost atât de impresionat, încât l-a dat model lumii, printr-un mesaj pe internet.

Uneori, prejudecățile nu ne lasă să vedem că și oamenii străzii sunt, de fapt, tot oameni.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI...