Emilia Popescu, În Doliu! Marea Actriță Este Devastată: Și-A Început Marea Călătorie

Emilia Popescu este devastată de durere. Marea actriță trece în aceste zile prin clipe cumplite. O persoană extrem de apropiată sufletului ei a încetat din viață.

Emilia Popescu este în doliu. Mama marii noastre actrițe a murit. Este vorba de fosta balerină Malou Iosif. Aceasta avea 98 de ani. Vestea tristă a fost anunțată chiar de către Emilia Popescu pe contul său de socializare.

Malou Iosif a fost în tinerețe balerină. Tatăl actriței a fost artist la operetă. Conform informațiilor apărute în presă, Malou Iosif locuia la Nisa.

Despre mama sa, Emilia Popescu a avut numai cuvinte de laudă. Ea a vorbit despre cea care i-a dat viață într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani.

De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare”, a spus, atunci, marea actriță.

În ciuda dureroasei pierderi a mamei sale, Emilia Popescu a găsit puterea de a împărtăși cu publicul amintiri și gânduri despre fosta balerină Malou Iosif. În timp ce își plângea mama, ea a ales să aducă un omagiu vieții acesteia, subliniind importanța artei în familia lor și impactul profund pe care l-a avut asupra propriei vieți.

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Emilia a scris cuvinte pline de respect și admirație pentru mama sa:

„Cu inima grea și sufletul împovărat de durere, vă aduc vestea tristă că mama mea dragă, fosta balerină Malou Iosif, a părăsit această lume la vârsta de 98 de ani. Astăzi, dansul ei a încetat pe pământ, dar rămâne vie în fiecare mișcare, în fiecare pas pe care l-a făcut în viața ei lungă și plină de grație.

Mama a fost nu doar o balerină talentată, ci și o femeie puternică și inspiratoare. Îmi amintesc cu drag de zilele copilăriei mele, când o priveam dansând cu o pasiune și eleganță uluitoare. A fost sursa mea de inspirație și ghidul meu în lumea artei.

În vremuri bune sau rele, ea a fost acolo pentru mine, mă încuraja să urmez pasiunea mea pentru artă. Îi mulțumesc din inimă pentru că mi-a dat viață și pentru că mi-a insuflat dragostea pentru frumos. Cu toată durerea pe care o simt acum, știu că ea ar vrea să continuu să trăiesc pentru artă și să împărtășesc frumusețea lumii cu ceilalți.

Adio, draga mea mamă. Îți mulțumesc pentru fiecare lecție de viață și pentru fiecare moment petrecut împreună. Vei rămâne mereu în inima mea, iar dansul tău va continua să trăiască în amintirile noastre. Odihnește-te în pace.”

Aceste cuvinte au fost împărtășite într-un moment de vulnerabilitate, arătând că, chiar în mijlocul durerii, Emilia Popescu a ales să celebreze viața și moștenirea artistică lăsată de mama sa.

CITEȘTE ȘI...