Elwira și Mihai Petre trec prin momente de groază

Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Sunt o pereche potrivită atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, dar se pare că au început anul cu stângul.

Cei doi soți se confruntă acum cu probleme mari de sănătate.

Elwira și Mihai Petre sunt foarte activi în mediul online si își țin la curent urmăritorii cu tot ce este nou în viața lor.

 

Cei doi și-au îngrijorat fanii, după ce le-au mărturisit că au început anul cu stângul. Se pare că 2023 le-a adus probleme încă de la început și i-a pus în dificultate pe cei doi dansatori, deși nu se așteptau la așa ceva.

Dansatorul, împreună cu soția sa, au postat un video în care se află în spital. Atât ei, cât și fiicele lor poartă mască de protecție, după ce au aflat că sunt suspecți de gripă, care circulă nebunește printre noi.

Norocul lor au fost vecinii, care le-au sărit în ajutor cu tratamentul necesar, care acum este tot mai greu de găsit, având în vedere că mulți oameni se îmbolnăvesc. Gripa este periculoasă, iar familia Petre le sugerează tuturor să se protejeze.

 

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Toată familia se simte rău, dar sunt optimisti și speră că vor scăpa rapid de această problemă. Nu pot scăpa momentan din casă, farmaciile sunt goale, dar măcar au avut parte de vecini buni, care s-au mobilizat și le-au sărit în ajutor cu medicamentele necesare.

CITEȘTE ȘI...