Elena Merișoreanu, de urgenţă la spital chiar înainte de Revelion. A fost nevoie să fie operată

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna mediclor. „Nu pot pune piciorul în pământ. Merg cu cadrul!”.

Elena Merişoreanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară a fost supusă unei operaţii.

„Am ajuns acasă după o săptămână. Operația, o îngrijire extraordinară, avem medici care merită toată cinstea și recunoștința. M-am operat la genunchi, sunt foarte bine!

Merg, dar nu pot pune piciorul în pământ. Merg cu cadrul!”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena 3.

Elena Merişoreanu este optiistă că se va recupera. Până atunci va sta liniştită acasă şi se va bucura alături de familie.

”Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt bine! Recuperare este puțin mai lungă, dar cu ocazia aceasta mă bucur și eu de familie.

Cred că de când aveam 16 ani, de când am venit în București.

Uite că de data asta stau acasă și mă bucur că sunt cu ai mei, mă bucur că am familie mare, o să fie lângă mine!”, a mai spus Elena Merişoreanu.

CITESTE IN CONTINUARE

Momente delicate pentru Ionuț Dolănescu. Unchiul lui, fratele lui Ion Dolănescu, a fost operat pe creier

Ciornă Automată

Moment de cumpănă în familia lui Ionuț Dolănescu. Unchiul artistului a fost operat pe creier, intervenție chirurgicală delicată și destul de riscantă. Păun Dolănescu este fratele regretatului Ion Dolănescu. Cum a decurs totul.

Au fost clipe tensionate și pline de emoție pentru Ionuț Dolănescu. Unchiul acestuia a fost supus unei intervenții chirurgicale destul de riscante, mai exact o operație pe creier. Din primele informații, se pare Păun Dolănescu ar fi avut un hematom la cap. Reușita medicală a avut loc marți, 30 mai, și, imediat, după ieșirea din sala de operații, chirurgii au declarat faptul că operația a decurs conform planului, iar fratele regretatului Ion Dolănescu se află în afara oricărui pericol. Unchiul lui Ionuț Dolănescu se află internat într-un spital din București, potrivit Impact.ro.

 

Ionuț Dolănescu este fiul Mariei Ciobanu și al regretatului Ion Dolănescu. Artistul le-a călcat pe urme părinților săi, iar acum se poate mândri cu o avere impresionantă. Din primele informații, se pare că interpretul de muzică populară ar avea o avere estimată la aproximativ 1.000.000 de dolari, avere obținută de-a lungul carierei. Ionuț Dolănescu este proprietarul a două case în America, imobile estimate la aproximativ 300.000 de dolari, dar și a două autoturisme în valoare de peste 100.000 de euro.

 

Totodată, o parte din avere ar fi fost moștenită după moartea tatălui său, avere ce a fost mult timp ”mărul discordiei” între el și Dragoș Dolănescu, fratele lui vitreg.

Cei doi ar fi avut de împărțit o casă în Sinaia, o vilă pe strada Caimatei, din București, drepturi de autor, dar și mai multe terenuri. Se pare că Ionuț Dolănescu a primit vila din Capitală, în care locuia tatăl lui, locuință cu o valoare sentimentală uriașă, estimată, la vremea respectivă, la aproximativ 400.000 de euro.

”În toate proprietăţile pe care le-a avut Ion Dolănescu, asta era casa lui de suflet. Experții au evaluat-o la peste 400.000 de euro, pentru mine această casă are, în primul rând, valoare sentimentală. Nu cred că mi-ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să recondiționezi”, declara Ionuț Dolănescu în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI...