Ei sunt cei patru români morți în accidentul de autocar din Italia! Aurora și Georgiana au sfârșit alături de părinții lor

Aurora și Georgiana, două copile de 8 și 13 ani, mama lor Mihaela, în vârstă de 42 de ani, și tatăl Mircea, în vârstă de 45 de ani, sunt cei patru români care au sfârșit după ce autocarul a căzut de pe un pod, de la 15 metri înălțime.

Cei patru români erau stabiliți de multă vreme în Germania, însă veniseră în vacanță la Veneția și erau cazați la campingul care închiriase autocarul.

Ambasada României la Roma a anunțat că va acorda sprijin în vederea repatrierii, dar și pentru eliberarea certificatelor de deces ale celor patru români morți.

Bărbatul este din Târgoviște, iar femeia din Pitești. Părinții celor doi nu au aflat încă de tragedie.

Doar fratele Mihaelei a fost informat, ieri, de autorități, și ar fi plecat, deja, de urgență, în Italia.

Autobuzul a căzut de la o înălțime de 15 metri

Cei patru români au murit după ce un autocar electric, plin cu turiști, a căzut de pe un pod care leagă Veneția de Mestre și a luat foc. 21 de oameni au murit, inclusiv doi copii și un adolescent, iar alți 18 au fost răniți.

Tragedia putea fi evitată, cred localnicii, dacă parapetul de protecție nu ar fi fost vechi și ruginit. Iar polițiștii nu exclud ipoteza ca şoferului să i se fi făcut rău.

Vestea că printre persoanele decedate se află și patru români a venit la aproximativ 24 de ore de la tragedie.

Ministerul Afacerilor Externe a subliniat că procedura de identificare a tuturor victimelor s-a efectuat cu dificultate, având în vedere circumstanțele producerii accidentului și gravitatea acestuia.

Totodată, MAE a informat că echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Trieste s-a deplasat și la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsuflețite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenței consulare specifice în astfel de situații.

CITEȘTE ȘI...