Ea este FEMEIA care l-a IMBLANZIT pe durul de la Exatlon, Giani KIRITA! S-au despartit acum 5 ani, si el INCA SUSPINA dupa ea: „Eu nu am mai iubit pe nimeni. Nu am mai putut sa ma indragostesc”

Giani Kirita participa la Exatlon Romania, concurs in care isi arata abilitatil sportive, dar si pe cele ale unui bun lider. Desi este destul de vocal si dur, inima fostului dinamovist suspina dupa o domnita.

In edita de marti seara a emisiuni Exatlon Romania, difuzata numai la Kanal D, de sambata pana marti, de la ora 20:00, Giani le-a marturistit colegilor din tabara „Faimosilor” ca nu a mai iubit de opt ani.

„Eu nu am mai iubit pe nimeni de opt ani. Nu am putut sa ma mai indragostesc. Nu mai simt. Pe bune vorbesc”, le-a marturisit Giani.

Diana Belbita a venit imediat cu o replica: „Tu mananci naftalina pentru fluturii din stomac. Cum sa nu mai simti fluturii aia?”

Ea este femeia pe care Giani Kirita a iubit-o ultima data . Numele ei este Simina si Giani dorea sa o duca in fata altarului. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 4 ani, din 2010, pana la sfarsitul lui 2013.

Din pacate, inainte de sarbatorile de iarna in 2013, Simina i-a dat vestea fostului dinamovist si i-a spus ca doreste sa rupa relatia. „Am primit un mic cadou neplacut inainte de sarbatori. Voi impodobi bradul singur si voi petrece cu prietenii de Craciun”, declara durul de la Exatlon in decembrie 2013.

Inainte de aceasta relatie, Giani Kirita a fost casatorit timp de 7 ani cu Daniela. Cei doi au divortat in 2007 si au doi copii, Roxana si Marco.

Giani Kiriţă şi fosta soţie, pace după 4 ani pentru pensia copiilor

După ani de luptă prin tribunale, fostul fotbalist Giani Kiriţă şi-a găsit liniştea. El a reuşit să-şi convingă fosta soţie să micşoreze pensia de întreţinere pentru cei doi copii ai lor, de la 2.500 de euro fiecare la doar 100 €.

Giani Kiriţă (38 de ani) a dat fotbalul pe emisiunile TV şi asta s-a văzut şi în buzunare. De la contractele de sute de mii de euro pe an în Turcia şi miile de euro pe lună pentru copiii săi, fostul sportiv a ajuns să plătească doar două sute de euro. Şi asta după ce judecătorii au văzut cu ochii lor dovezile cu veniturile încasate de Giani Kiriţă în ultimii ani.

În plus,Giani i-a demonstrat fostei soţii, Daniela, că poate fi şi aşa un tată model pentru fiica lor, Roxana, în vârstă de 15 ani, şi fiul lor, Marco, de 12 ani. Fostul fotbalist a deschis în 2011, la patru ani de la divorţ, un proces prin care a cerut reducerea pensiei de întreţinere. După doi ani, timp în care a ajuns să joace iar în România, la CS Buftea, Giani Kiriţă a reuşit să-i înduplece pe judecători să-i fie micşorată suma cu care să contribuie lunar la creşterea copiilor săi.

Aşa că de la 2.500 de euro cât trebuia să plătească pentru fiecare copil, magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 au decis ca acesta să le dea doar câte 100 de euro, până la majorat. Şi aşa nemulţumită că fostul ei soţ nu ar fi plătit nici vechea pensie, Daniela a contestat decizia judecătorilor, iar procesul a continuat până de curând. Însă s-a şi terminat.

După ani de zile de neînţelegeri, Giani Kiriţă se pare că şi-a convins, în sfârşit, fosta soţie că poate fi un tată responsabil pentru fiul şi fiica sa.El îşi petrece mult timp cu cei doi copii ai săi şi le face toate poftele. ”M-am înţeles cu mama copiilor. Eu am avut, am şi voi avea grijă de ei toată viaţa. Mă asigur să nu le lipsească nimic, sunt cei mai importanţi pentru mine”, a declarat, luni (29 iunie), pentru Click! Giani Kiriţă.

Fostul fotbalist de la Dinamo a fost invitat în ultima vreme la multe emisiuni de televiziune. În 2013, Giani Kiriţă (38 de ani) a participat la show-ul „Dansez pentru tine”, iar apoi a mai fost invitat la emisiuni precum „Serviţi, vă rog!”, de la Pro Tv sau anul acesta la „Poftiţi pe la noi!” de la Antena 1.

Fotbalistul a mai participat şi la „Cireaşa de pe tort” de la Prima, iar vara aceasta va participa la „Splash, vedete la apă”. Se aude că fostul fotbalist a semnat un contract baban cu postul din Băneasa pentru o sumă cu patru zerouri. Tot la Antena 1 se aude că ar putea participa la un reality-show care se filmează într-o cazarmă în care vedetele fac instrucţie.

Sursa: umad.ro

CITEȘTE ȘI...