E cel mai bătrân om din istoria omenirii! A lucrat până la 122 de ani și are 181 de ani

Guiness World Records a inregistrat cel mai batran om care a trait vreodata.

Barbatul s-a nascut in luna ianuarie a anului 1835 si este oficial cel mai batran om din lume.

 

Acesta s-a nascut in orasul Bangalore, pe 6 ianuarie 1835 si a trait in orasul Varanasi pina in 1903.

Pe parcursul vietii a fost cizmar, dar s-a retras in 1957, atunci cind avea venerabila virsta de 122 de ani.

 

Cine este omul cel mai batran din lume

Pe numele lui Mahashta Murasi nu a ezitat niciodata sa le arate contestatarilor certificatul lui de nastere, dar si buletinul, toate acestea pentru a demonstra ca nu minte in ceea ce priveste virsta sa.

Este atat de batran incat nimeni din familia lui nu mai traieste, ingropindu-si chiar si stranepotii.

 

„Cred ca moatea a uitat de mine. Stra stra nempotii mei au murit de foarte multi ani.

Nu mai am multa speranta.

Uitati-va la statistici. Nimeni nu moare la 150 de ani, cu atit mai putin la 181 de ani. Cred ca sint nemuritor. S-ar putea sa imi placa”, a spus Murasi.

Este fascinant că Mahashta Murasi crede că este nemuritor, având întreaga statistică împotriva lui. Cu toate acestea, este inevitabil ca bătrânețea să-și ceară tributul, iar Murasi poartă durerea de a îngropa chiar și strănepoții săi. Cu toate acestea, el miră lumea prelungindu-și existența și șochează cu documentele care atestă vârsta sa incredibilă. Deși are puține speranțe, Murasi pare să găsească un fel de plăcere în acest privilegiu neobișnuit pe care îl are, sfidând legile obișnuite ale vieții și ale morții.

Mahashta Murasi, cel mai bătrân om din lume înregistrat vreodată, deși îngropă chiar și strănepoții, crede că este nemuritor. Deși statisticile îi sunt împotriva, Murasi continuă să își prelungească existența, surprinzând lumea cu documentele sale care atestă vârsta incredibilă. Cu puține speranțe rămase, se pare că Murasi găsește plăcere în acest privilegiu neobișnuit, sfidând legile obișnuite ale vieții și morții.

CITEȘTE ȘI...