“E cea mai mare dramă a vieţii mele. A plecat în două minute”

Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, a povestit, în exclusivitate

la Antena 3, drama prin care a trecut după ce şi-a pierdut tatăl.

“Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele.

A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns.

Fuego: “Tata a făcut un infarct şi s-a terminat totul”

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul”, a povestit Fuego, duminică, la Antena 3.

Luni, Paul Surugiu împlineşte 45 de ani şi a vorbit cu sinceritate despre planurile pe care le are, ratele de la bancă şi cum face cumpărături în timp ce dă autografe.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, este un artist român talentat și îndrăgit de public. Născut în orașul Bistrița, el a făcut cunoscut în întreaga țară prin vocea sa puternică și interpretările pline de emoție.

Cariera muzicală a lui Fuego a început în anii ’90, iar de atunci el a reușit să cucerească inimile multor ascultători. Stilul său eclectic și versatil l-a dus să abordeze diverse genuri muzicale, inclusiv muzică populară, operă, latino și pop. Cu o voce impresionantă și o prezență scenică deosebită, Fuego a obținut recunoaștere și succes în industria muzicală românească.

În afară de activitatea sa de interpret, Fuego s-a remarcat și ca compozitor și producător muzical, creând piese originale și colaborând cu artiști consacrați din România. El a susținut numeroase concerte și spectacole live, atât în țară, cât și în străinătate, bucurându-se de un public fidel și entuziast.

Pe lângă cariera muzicală, Paul Surugiu este cunoscut și pentru implicarea sa în acțiuni caritabile și umanitare. El a susținut mai multe proiecte în sprijinul copiilor defavorizați și al familiilor aflate în dificultate, demonstrând un puternic spirit altruist.

Cu un palmares impresionant de premii și distincții, Fuego este un reprezentant de seamă al muzicii românești și un model de succes și profesionalism. Vocea sa unică și pasiunea pentru muzică continuă să inspire și să emoționeze audiența, făcându-l unul dintre cei mai iubiți artiști contemporani din România.

CITEȘTE ȘI...