Durere şi lacrimi în familia Andreei. Sfâșietor ce i-a răpus viața la numai 27 de ani. Tânăra era căsătorită de doar trei luni: „O fată cu…”

Tragedie într-o familie din Argeș! O tânără în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut viața răpusă de o boală nemiloasă. Andreea era căsătorită de doar trei luni.

În urmă cu trei luni s-a căsătorit, însă destinul i-a fost frânt de o boală nemiloasă

Tânăra din Priboieni absolvise Facultatea de Litere şi era singură la părinţi. Cu câțiva ani în urmă, tatăl său s-a stins din viață, iar Andreea a devenit singura consolare și bucurie a mamei sale, potrivit argespress.ro.

În urmă cu trei luni, Andreea s-a căsătorit cu omul alături de care voia să rămână o viaţă întreagă, însă fericirea lor a fost de scurtă durată. Vestea morții tinerei i-a șocat familia și prietenii.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de o bună prietenă: „Încep această zi cu o informație cutremurătoare! Astăzi, a plecat să se alăture cetei îngerilor o fată cu suflet de aur! Nu voi uita anii copilăriei petrecuți împreuna, zâmbetele, certurile și jocurile la care participam împreuna! De asemenea, vor rămâne veșnicele amintiri cu sania, mersul pe deal etc! Andreea, toată ulița noastră te plânge! Dumnezeu își cheamă îngerii!! Drum lin către cer!”

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe

„Drum lin către împărăția cerurilor, copil frumos și bun! …. Ne-ai sfâșiat sufletele! Îmi va fi cumplit de dor de tine, Andreea! Dumnezeu sa te odihnească în pace și-n lumină!”

„Drum lin către îngeri fată bună și mereu zâmbitoare!!!”

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanțe”

„Dumnezeu s-o odihnească în pace și liniște”

„Drum lin către cer, Andreea! Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei multă putere să treacă peste această durere! Prea devreme ai plecat”

„Mult prea devreme ai plecat! Îngerii să îți vegheze drumul lin către cer!!”

CITEȘTE ȘI...