Durere fără margini pentru Cătălin Movileanu de la MPFM. A murit doamna Maria, mama fostului concurent

Cătălin Movileanu de la MPFM trece printr-o durere de nedescris.

Fostul concurent al reality show-ului matrimonial și-a pierdut mama. Doamna Maria a murit, iar fiul ei a făcut anunțul dureros pe rețelele de socializare.

  • Cătălin Movileanu a făcut amunțul sfâșietor
  • Fostul concurentde la MPFM a rămas fără mamă

Cătălin Movileanu de la MPFM ( Mireasă pentru fiul meu) trece prin momente extrem de grele. Fostul concurent al competiției matrimoniale a anunțat că mama lui nu mai este printre cei vii. Doamna Maria, cea care i-a fost alături în încercarea acestuia de a-și găsi jumătatea, a murit.

Doamna Maria, mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM, a murit

Fostul concurent al emisiunii a făcut durerosul anunț pe pagina lui de Facebook. „R.I.P. Doamna Maria (mama)!”, a fost mesajul adăugat de Cătălin în cadrul unei postări în care a inclus o poză alb-negru cu cea care i-a dat viață.

Chiar dacă au trecut 6 ani de la participarea lui la ”Mireasă pentru fiul meu”, Cătălin are o întreagă comunitate în mediul online, iar postarea lui a primit sute de reacții în câteva zeci de minute. Cei care l-au urmărit alături de doamna Maria în competiție, prietenii și apropiații au lăsat sute de mesaje îîn care îi transmit condoleanțe fiului rămas fără mamă.

Doamna Maria a fost foarte îndrăgită de telespectatori, la fel ca fiul ei, chiar dacă nu au ajuns în finală. Cătălin Movileanu și mama lui au rămas în amintirea publicului, iar acest lucru este dovedit de reacția internauților la aflarea tristei vești.

În ciuda momentelor grele prin care trece, Cătălin a găsit puterea de le mulțumi sutelor de persoane care i-au transmis sprijin moral și gândurile lor bune.Ciornă Automată

CITEȘTE ȘI...