Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Soția sa a murit după o luptă grea cu cancerul: ”Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei!”

Diaconul Sabin Preda trece prin momente cumplite, după ce soția sa, Liliana Elena, a pierdut lupta cu cancerul și s-a mutat la cele veșnice, lăsând în urmă doi copii.

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Liliana Elena Preda se lupta de foarte mult timp cu un cancer care a avansat destul repede astfel încât medicii nu i-au mai dat foarte multe șanse de supraviețuire.

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda

Apropiații familiei diaconului Sabin Preda spun că acesta urma să își ducă soția în străinătate, la tratament. Însă, din păcate, boala cruntă a învins-o pe Liliana care a murit sâmbătă seară, lăsând în urmă două fetițe și un soț împietrit de durere.

 

Vestea trecerii la cele veșnice a Lilianei Preda a fost făcută pe o rețea de socializare de către membrii Grupul psaltic Nectarie Protopsaltul, a cărui dirijor este părintele diacon, Sabin Preda.

”Astă seară, în timpul Vecerniei praznicului Sfinților Împărați, Liliana-Elena, soția părintelui diacon Sabin Preda, s-a mutat la ceruri.
Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei! Veșnică pomenirea ei!”, au scris membrii grupului psaltic Nectarie Protopsaltul, pe Facebook.

Durere Fără Margini în Familia Diaconului Sabin Preda. Soția Sa A Murit După O Luptă Grea Cu Cancerul: ”să Ne Rugăm Pentru Odihna Sufletului Ei!”
CITEȘTE ȘI...