Durează doar 2 secunde să distribui și să ajuți să o găsim! Citește continuarea…!

O adolescentă de 17 ani din Brăila, pe nume Vizireanu Larisa-Mariana, a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Mama fetei este disperată și a făcut apel la poliție pentru găsirea fiicei sale. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Adevărul.

Semnalmente: înălţime 1,55 de centimetri, corpolenţă normală, ochi verzi, păr şaten deschis, drept, lung până la umeri, fără semne particulare. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: colanţi alb cu negru, geacă de piele vişinie, ghete negre. Părinții ei sunt îngrijorați și roagă pe absolut oricine să ajute cu cât mai multe informații pentru a o putea găsi cât mai repede posibil! Vă rugăm să nu evitați dacă știți vreo informație în legătură cu această fetiță!

Haide să oferim o mână de ajutor familiei la găsirea acestei fetițe pentru că există cineva cu siguranță care să știe mult mai multe detalii și care sigur să o fii văzut prin apropiere. E ciudat faptul că tot mai mulți copii în ziua de astăzi fug de acasă sau dispar ca prin minune și nu doar la noi în România , ci absolut pe tot globul Pământesc se întâmplă de la o zi la alta astfel de cazuri! Se numără foarte multe cazuri și în România de copii dispăruți chiar dacă acestea nu sunt făcute toate public.

Orice detaliu, fie el cât de mic, legat de locul în care s-ar putea afla fetița poate duce la găsirea acesteia! Ci siguranță familia aflată sub disperare la momentul actual ar fi cu adevărat recunoscătoare. Trebuie să fim solidari în totalitate oamenilor ce trec prin acest necaz cumplit, să ne unim forțele și să readucem fericirea în viața lor. Orice sprijin, orice detaliu, orice vorbă constructivă pot salva o viață nevinovată.

Nu este exclusă posibilitatea ca fetița să se afle în pericol! De aceea trebuie să o găsim cât mai repede cu putință! Nu numai că găsirea acesteia va readuce liniștea în sufletul părinților, dar îi va și salva viața în cazul în care aceasta este expusă unui pericol grav! Nu lăsați aparențele să vă înșele și distribuiți mai departe acest articol, deoarece nu se știe când acesta va ajuta pe cineva să o găsească!

Dați articolul mai departe în special prietenilor dumneavoastră ce locuiesc sau se află în zona în care fetița a dispărut! La momentul actual ea încă nu a fost găsită, însă speranțele rămân vii și căutările continuă! Poliția este într-o continuă căutare, motiv pentru care autorul dumneavoastră este unul foarte important ce poate face diferența dintre viață și moarte și nu numai!

CITEȘTE ȘI...