Dupa cateva luni de relatie, Andreea Marin a dat VESTEA minunata. S-a intamplat la 43 de ani! „Este ce a vrut Dumnezeu” BRAVO LOR!

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste si a marturisit ca va petrece sarbatorile de iarna alaturi de iubitul ei.

Vedeta a vorbit despre relatia pe care o are de cateva luni.

„Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună. De revelion o să fim undeva cu năsucul în nămeţi”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin împlinește 43 de ani vineri, 22 decembrie. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul timpului, mai ales în momentele de ”grea cumpănă”.

Nu e de mirare că Andreea Marin a ales să vorbească despre oamenii care i-au fost alături la greu în zorii zilei în care a împlinit 43 de ani. În urmă cu patru ani, în preajma acestei zile, vedeta se căsătorea pentru a treia oară, cu fizioterapeutul turc Tucay Ozturk. Relația lor avea să se sfârșească însă printr-un divorț dureros după numai doi ani și nouă luni.

Cu trei divorțuri la activ, Andreea nu a încetat, totuși, să creadă în dragoste și se iubește de câteva luni cu Adrian Brâncoveanu, consului României în Libia, în vârstă de 32 de ani.

”Barza nu a reușit să mă aducă, din cauza gerului năprasnic. Așa că am sosit în sacul lui Moș Crăciun, renii au oprit sania puțin mai devreme de Ajun, la poarta părinților mei. Sunt 43 de ani de atunci. Pe acest drum, mulți oameni buni mi-au fost aproape. Cu o vorbă bună, cu o povață, cu o mângâiere, un zâmbet, o mână de ajutor la nevoie, un sprijin în clipele de grea cumpănă… Vă mulțumesc tuturor! Mulți ani și buni, dragii mei, și sărbători cu lumină în suflete! Sănătate și dragoste!”, a scris Andreea Marin de ziua ei pe contul personal de Facebook.

Trei căsnicii, trei divorțuri

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, în 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă. Mariajul lor a durat doar trei ani, însă „Zâna” nu comentat motivele pentru care s-a produs ruptura, preferând discreţia. Prin 2004, vedeta nu s-a sfiit să apară la evenimente importante la braţul lui Ion Ţiriac.

Fostul mare tenisman are o avere estimată la 2 miliarde de euro şi i-a dăruit un inel de 100.000 de euro, dar, în ciuda cadourilor scumpe, după ceva vreme, cei doi s-au despărţit.

Cu Ştefan Bănică jr. a avut cel mai lung mariaj, adică 7 ani, însă la începutul lui 2013, Marin a anunţat pe Facebook divorţul. Tot pe aceeași rețea de socializare a fost anunțat, la 3 ianuarie 2014, cel de-al treilea mariaj al Andreei, dar și divorțul de Tuncay Ozturk, în octombrie 2016.

Sursa: anamariavasile.com

CITEȘTE ȘI...