După 17 de ani de la despărţire, cel mai iubit cuplu din muzică îşi încântă din nou fanii. Fantastic!

Indiferent de genurile muzicale pe care le îndrăgim, fiecare dintre noi se refugiază la un moment dat în atmosfera minunată creată de o piesă pe măsură. În special melodiile care au luat naştere având ca sursă de inspiraţie o reală poveste de dragoste precum cea a admiratului cuplu Al Bano şi Romina Power îşi vor găsi mereu locul în sufletele noastre.

Al Bano a debutat în anul 1965 cu melodia „La strada” care a avut un succes neaşteptat. Din acel moment, cariera muzicală a acestuia a evoluat rapid, câştigând numeroase premii. La scurt timp începe colaborarea cu Romina Power pentru care compune piesa „Acqua di Mare”, iar în anul 1970 devin un cuplu şi în afara scenei, luând decizia să se căsătorească. Cei doi ajung foarte repede la inimile oamenilor, iar piesele lor câştigă numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale.

Al Bano şi Romina Power vor fi apreciaţi întotdeauna pentru vocile lor minunate, dar şi pentru întreaga muncă depusă pentru a ajunge la un nivel de excelenţă. Clipul de faţă vă prezintă cele mai frumoase melodii interpretate în duet de cei doi mari cântăreţi ai lumii, în cadrul unui concert de vis care a avut loc la Festivalul Schlagerboom chiar în acest an.

Cântece precum „Sempre, sempre”, „Sharazan” sau „Felicita” le pun în valoare vocile de excepţie, atrăgând toată simpatia publicului. Pe lângă timbrele extraordinare şi energia lor debordantă, este incredibilă legătură emoţională dintre cei doi, care încununează frumos întregul moment.

Chiar dacă începând cu anul 1999 cei doi au încetat să mai cânte împreună, acest duo minunat s-a reunit într-un concert impresionant pentru a sărbători cei 70 de ani împliniţi de îndrăgitul artist Al Bano. Melodiile care i-au consacrat vor rămâne în inimile noastre pentru vecie, impregnate de emoţiile profunde pe care aceştia le transmit.

Melodia:

Sursa: New oldies via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

CITEȘTE ȘI...