Drama neștiută a prezentatoarei de știri Lavinia Petrea: „Medicul mi-a spus că sarcina este oprită din evoluție”

Lavinia Petrea a fost întotdeauna o prezență discretă în spațiul public.

Vedeta și-a făcut recent curaj și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

 

Lavinia Petrea este cunoscută ca fiind prezentatoarea știrilor de la Pro TV. Deși nu a dat niciodată prea multe detalii despre viața sa, recent vedeta le-a povestit admiratorilor săi faptul că a avut mari probleme cu cea de-a doua sarcină.

„Cu o expresie plină de compasiune, o doctoriță foarte tânără îmi spune aceste cuvinte după câteva minute bune de tăcere. Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini.

Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. La recepție ne-am întâlnit cu o colegă de-ale mele cu care am împărtășit bucuria. Nu am vrut să mint în legătură cu vizita mea la medic, plus că bucuria nostră era evidentă. Așa că atunci am primit și primele felicitări pentru sarcină. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap.

Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală. Am repetat testul la mai multe intervale de timp pentru că hormonul trebuie sa fie într-o continuă creștere din momentul în care apare sarcina. Al meu era, dar, iar, nu chiar cât scria la carte că ar trebui să fie”, a povestit Lavinia Petrea pe blog.

CITEȘTE ȘI...