Doliu la Farul! Un fost jucător al ”marinarilor” a murit la doar 47 de ani

Fostul jucător al echipei Farul Constanța, Cătălin Agafiței, a murit cu puțin înainte de a împlini 47 de ani din cauza unei boli incurabile.

Vestea dispariției fotbalistului de la malul Mării Negre vine la câteva zile după ce sportul românesc l-a pierdut pe Viorel Maier, unul dintre cei mai mari conducători de club din handbalul de la noi.

A murit un fost jucător la Farul

Cătălin Agafiței a murit din cauza unor grave probleme medicale. Fostul jucător de la Farul Constanța ar fi urmat să împlinească 47 de ani chiar în ziua de Crăciun, însă nu a mai apucat să prindă această vârstă.

”Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței, fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța.

Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”, este mesajul postat pe Facebook de clubul lui Gică Hagi.

Doliu La Farul! Un Fost Jucător Al ”marinarilor” A Murit La Doar 47 De Ani
CITEȘTE ȘI...