Doliu în muzica populară! A murit o mare doamnă a folclorului românesc

Doliu în lumea muzicii populare! O cunoscută interpretă de muzică populară, iubită și respectată de români, ne-a părăsit. Din nefericire, artista a luptat cu o boală incurabilă. Durerea este profundă în inimile tuturor fanilor.

Doliu în muzica populară! Îndrăgita cântăreață Cruțica Cistelecan a plecat din această lume vineri dimineața. Înfruntând cu curaj o boală care a măcinat-o de mai mulți ani, interpreta de muzică populară și-a găsit liniștea veșnică.

Crucița Cistelecan a fost unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică populară din Cluj, aducând bucurie și emoție prin vocea sa inconfundabilă. Talentul său a strălucit în numeroase festivaluri de muzică populară, iar prezența ei era frecventă în emisiunile dedicate genului, difuzate de posturile de televiziune.

Din păcate, artista a suferit de o boală incurabilă, iar lupta sa a dus-o chiar și peste hotare, în Spania, în căutarea unui tratament salvator. Cu toate eforturile depuse, destinul a hotărât altfel, iar Cruțița Cistelecan a lăsat în urmă o moștenire muzicală impresionantă și amintiri de neprețuit în inimile celor care au iubit-o și apreciat-o.

Astăzi, suntem întristați de plecarea sa prematură, dar vom păstra vie amintirea ei prin melodii pline de pasiune și sensibilitate. Doliu în muzica populară, în sufletele noastre rămâi mereu iubită și adorată, dragă Cruțița Cistelecan. Odihnește-te în pace!

CITEȘTE ȘI...