Doliu imens. A murit la doar 31 de ani

Fosta patinatoare olimpică Alexandra Paul a murit la vârsta de 31 de ani, a anunțat Skate Canada într-un comunicat. Alexandra Paul, care a reprezentat Canada la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014, a murit marți într-un accident de mașină, scrie presa canadiană.

Patinatoarea olimpică Alexandra Paul a murit într-un accident de mașină. “Skate Canada anunță cu durere în suflet decesul subit al unui membru apreciat al comunității noastre de patinaj, Alexandra Paul”, a declarat Skate Canada într-un comunicat la începutul acestei săptămâni.

“O stea strălucitoare pe gheață și în afara ei, dedicarea, pasiunea și talentele remarcabile ale Alexandrei au lăsat o amprentă de neșters în lumea patinajului artistic”, se mai arată în comunicatul citat de Mediafax.

Alexandra Paul a câștigat o medalie de argint la Campionatele Mondiale de patinaj artistic pentru juniori în 2010 și s-a retras din patinajul competitiv în 2016.
Ea a continuat să contribuie la patinajul artistic ca antrenoare și a inspirat mulți tineri talentați cu pasiunea și perseverența ei. Tragedia neașteptată a pierderii sale a șocat comunitatea sportului și va lăsa un gol imens în inimile celor care o cunoscuseră. Ne rugăm să fim uniți în gândurile noastre și să oferim sprijin familei Alexandrei Paul în aceste momente de durere. Contribuția ei remarcabilă și amprenta sa pe scena patinajului artistic nu vor fi uitate niciodată. Odihnește-te în pace, dragă Alexandra Paul.
Alexandra Paul a fost un pilon al patinajului olimpic și un exemplu de devotament și pasiune. Moartea ei într-un accident de mașină a șocat întreaga comunitate sportivă. Cu o carieră strălucitoare și talente remarcabile, Alexandra a câștigat o medalie de argint la Campionatele Mondiale de patinaj artistic pentru juniori în 2010. După retragerea din patinajul competitiv, ea a rămas implicată în acest sport, inspirând și antrenând tineri talentați. Pierderea ei va fi profund simțită, iar gândurile noastre sunt alături de familia Alexandrei Paul în aceste momente dificile. Amintirea ei va trăi în inimile celor care au cunoscut-o.

CITEȘTE ȘI...