Doi tineri din Craiova au murit într-un cumplit accident rutier. Andrei și Iulia se întorceau din concediu

Doi tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident care a avut loc sâmbătă seară, lângă localitatea Turn din Bulgaria.

Andrei și Iulia Filip, din Craiova, erau căsătoriți și se întorceau din concediu.

Accidentul a avut loc lângă localitatea Turn.

Mama lui Andrei a postat un mesaj dureros

Andrei Filip, poreclit Toto, este fiul Aureliei Filip, fosta directoare a RAADPFL Craiova. Se afla în mașină împreună cu soția lui Iulia,

fost model, și cu alți doi prieteni. Se îndreptau toți spre Sofia când s-a produs accidentul.

Atunci când și-au pierdut viața, Andrei avea 27 de ani, iar Iulia 24, scrie gorjonline.ro.

Andrei și Filip, doi tineri din Craiova morți în accident

 

În urma tragicului eveniment, comunitatea din Craiova a fost profund afectată. Vestea pierderii celor doi tineri, Andrei și Iulia Filip, a adus un val de tristețe și durere în rândurile familiilor, prietenilor și cunoștințelor lor. Cei doi îndrăgostiți, care aveau o legătură strânsă, erau cunoscuți în orașul lor natal drept o pereche frumoasă și plină de viață.

Familia lui Andrei, în special mama sa, Aurelia Filip, a simțit impactul profund al acestei tragedii. Într-un gest emoționant, pe rețelele sociale a postat un mesaj plin de durere și regrete. Prietenii și colegii de școală au scris în comentarii despre amintirile fericite petrecute împreună, subliniind personalitatea lor caldă și prietenoasă.

Iulia, tânăra soție a lui Andrei, rămânea în amintirea tuturor ca un fost model plin de eleganță și farmec. Cei care au cunoscut-o au vorbit despre pasiunea sa pentru artă și despre zâmbetul mereu prezent pe chipul ei. Familia Iuliei a transmis un mesaj de mulțumire pentru toate gândurile bune primite din partea celor din jur.

În orașul Craiova, lumânările au fost aprinse în memoria celor doi tineri, iar o adunare emoționantă s-a format în apropierea casei lor. Oamenii au adus flori și au păstrat un moment de reculegere pentru a-și aminti de doi oameni care au fost luați prea devreme din această lume.

Astfel, comunitatea încearcă să facă față acestei tragedii devastatoare, păstrând în inimi amintirea celor doi tineri și sprijinindu-se reciproc în acest moment de încercare. Pierderea lor rămâne adânc înrădăcinată în sufletele tuturor celor care i-au cunoscut și i-au iubit, iar memoria lor va trăi în eternitate prin poveștile și amintirile pe care le-au lăsat în urmă.

CITEȘTE ȘI...