Din pacate, Traian Basescu nu mai…. Vestea venita in urma cu putin timp! Ce drama

Zilele trecute, toată presa din România a vuit, după ce s-a aflat că fostul președinte al României se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Unul dintre apropiații lui Traian Băsescu a făcut dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare despre starea lui de sănătate. Iată unde se află acum fostul președinte al României!

În aceste momente, fostul președinte al României este internat într-o clinică din Bruxelles. Într-adevăr, starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, așa cum au confirmat și apropiații lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu, transportat de urgență în străinătate

Potrivit declarațiilor oferite de Lucian Iliescu, Traian Băsescu ar fi mers prima dată la un spital din București.

Pentru că starea lui de sănătate s-a agravat într-un timp record, a fost transportat de urgență în străinătate.

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

Nu am detalii despre diagnosticul exact al fostului președinte, dar se pare că situația sa este destul de serioasă. În ciuda faptului că a fost dus cu mare urgență la o clinică din Bruxelles, starea sănătății sale nu s-a îmbunătățit. Apropiații insistă să se aștepte pentru a trage concluzii și îi roagă pe cei care aruncă acuze să fie mai înțelegători în această situație delicată.

Prin urmare, este important ca opinia publică să fie mai înțelegătoare și să nu trădeze panică în acest moment. Detaliile despre starea exactă a fostului președinte Traian Băsescu nu sunt încă disponibile, dar este evident că este vorba despre o problemă gravă de sănătate. Sperăm că eforturile medicale depuse în clinică vor duce la o îmbunătățire a stării sale. Pentru moment, trebuie să rămânem calmi și să-i acordăm lui Traian Băsescu și familiei sale intimitatea și sprijinul necesare în această perioadă dificilă.

CITEȘTE ȘI...