Diana și Alexandru au sfârșit tragic pe A1, după un accident rutier. Doi copii mici au rămas orfani. „Dumnezeu să aibă grijă de îngerașii voștri”

Diana și Alexandru și-au pierdut viața într-un accident rutier cumplit, pe autostrada A1. În urma tragicului accident, doi copii au rămas orfani. Unul din ei era în mașină atunci când a avut loc impactul.

Accident cumplit. Cei doi au murit miercuri, pe autostrada A1, pe sensul București-Pitești, în jur de ora 15.00, la kilometrul 74. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în glisiera mediană care desparte cele două sensuri de mers. Autoturismul a fost străpuns de bara metalică.

Accident devastator. Doi copii au rămas orfani

Accident cumplit. La fața locului au ajuns două echipe ale Detașamentului Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul de descarcerare, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, dar și o ambulanță SMURD.

Soții au ajuns la spital, fiind în stare de inconștiență, după ce au fost descarcerați Și copilul lor, care se afla pe bancheta din spate, a ajuns la spital, dar a reușit să scape ca prin minune.

Diana și Alexandru nu au mai avut nicio șansă. Medicii au depus toate eforturile necesare ca să-i salveze, dar acest lucru nu a mai fost posibil. Cei doi copii ai lor, de 3 și 5 ani, au rămas orfani, vor fi nevoiți să învețe să trăiască fără părinți.

Atunci când s-a produs tragedia, cei doi soți și fiul lor cel mare veneau din București, după ce fuseseră cu băiatul la spital.

Alexandru Giurcă lucra ca bucătar și era apreciat și cunoscut în Târgu Jiu, iar soția lui, Diana, lucra într-un centru de zi pentru persoanele cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI...