Deznodământ TRAGIC în cazul Carlei, tânăra de 26 de ani dispărută la Cluj

Carla Sorina Borodi, tânăra din Dej care fusese dată dispărută, a fost găsită fără viață, pe un câmp din județul Cluj. Surse apropiate anchetei au spus că ea a încercat, în trecut, să se sinucidă.

După două zile de căutări, Carla- Sorina, tânăra de 26 de ani a fost găsită fără suflare pe acest câmp din apropierea localităţii Gârbău, din județul Cluj.

Carla Borodi a plecat de acasă pe 23 ianuarie în jurul prânzului. În jurul orei 12:00, camerele de supraveghere din Gara Cluj-Napoca au surprins-o în timp ce urca în trenul spre Aghireșu, scrie dejeanul.ro.

„Urgent. Tânăra a dispărut!”

Deznodământ Tragic în Cazul Carlei, Tânăra De 26 De Ani Dispărută La Cluj

Fata nu a mai ajuns însă la destinație, ceea ce a condus la presupunerea că ar fi coborât în gara Gârbău. Mai mulți localnici din Gârbău au confirmat faptul că au observat în ziua respectivă o tânără cu semnalmentele Carlei care se îndrepta către un teren viran din localitate.

De asemenea, telefonul tinerei emitea semnal din zona respectivă, dar localizarea exactă nu a putut fi stabilită, zona de căutare fiind destul de extinsă.

Sute de persoane au distribuit, în cursul zilei de miercuri, un anunț în care se cerea ajutor pentru căutarea fetei, notează Antena 3.

„Urgent! Un prieten de-al nostru motociclist, Dragoș, are prietena dispărută. Maine 25 ianuarie, de la 10 începem căutarea. Întâlnirea în fața secției de poliție Gârbău (după localitate din Baciu).

Apa, haine si încălțăminte adecvate sunt necesare. Orice altceva poate ajuta. Câine, stații, moto teren, auto teren, etc”, se menționa în anunțul postat pe paginile de socializare, în care se cerea o mobilizare amplă pentru găsirea tinere.

Conform informațiilor obținute de Antena 3, Carla era din Dej, dar locuia în Cluj alături de iubitul ei. Mama fetei este cadru didactic.

CITEȘTE ȘI...