Detalii EXPLOZIVE! Secretul mortii lui Sabin Serban, fiul ofiterului SRI gasit mort, elucidat in SUA! Ultimele amanunte arunca in aer ANCHETA!

Dupa mai bine de un an de la moartea fiului ofiterului de la Serviciul Roman de Informatii (SRI) din Iasi, nu s-a stabilit daca este vorba despre o crima sau despre o sinucidere • Surse din cadrul anchetei spun ca exista indicii clare care duc catre o sinucidere planuita pana in cele mai mici detalii, insa reactiile oficiale nu exista • O Comisie Rogatorie din Statele Unite ale Americii (SUA) a preluat o parte din ancheta de ceva timp • Mai mult decat atat, se pare ca mai multi psihologi ar lucra la profilul psihologic al lui Sabin Serban

Ziua de 11 noiembrie 2016 avea sa dea startul uneia dintre cele mai ample anchete criminalistice din Iasi. Sabin Serban, fiul unui ofiter de la Serviciul Roman de Informatii (SRI) a fost gasit atunci decedat in locuinta in care traia alaturi de parinti. Din acel moment, zeci sau poate chiar sute de oameni au fost implicati in acest caz.

Zile si nopti la rand, s-au cautat detalii si s-a incercat rezolvarea cazului, dar iata ca a trecut mai bine de un an si ancheta nu este finalizata. Sabin Serban a fost gasit mort cu un cutit infipt in spate. Inca din primul moment, s-au tesut doua variante: crima sau sinucidere.

Treptat, lucrurile au inceput sa prinda forma. Cutitul care i-a adus moartea tanarului i-a pus pe anchetatori intr-o oarecare dilema. Acel cutit nu a fost recunoscut de parintii lui Sabin, iar asta nu a facut decat sa faca trimitere catre o crima. La ceva timp dupa ce s-au ridicat cateva inregistrari video, a iesit la iveala ca acel cutit, care a fost gasit in trupul neinsufletit al lui Sabin Serban, fusese cumparat chiar de el dintr-un centru comercial. Brusc, ancheta a inceput sa duca din ce in ce mai mult catre o sinucidere.

Sursa foto: BZI.ro

Moarte misterioasa

Cazul „Sabin Serban” a fost si este, probabil, unul dintre cele mai complicate cazuri din Iasi. Functia pe care tatal lui Sabin o avea in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI) a cantarit destul de mult in ancheta. Inca din ziua mortii lui Sabin se lua in calcul o razbunare, dar pe parcurs, aceasta varianta a fost exclusa. Oficial, nimeni nu vrea sa se pronunte in acest caz. Deci pana acum, nu a spus nimeni daca Sabin Serban a fost omorat sau s-a sinucis.

Totusi, reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au aflat, pe surse, ca toate indiciile duc direct catre o sinucidere planuita pana la cele mai mici detalii. Tatal lui Sabin Serban a exclus, inca de prima data, aceasta varianta. In trecut, barbatul a precizat ca fiul sau nu ar fi facut niciodata asta si ar fi lasat de inteles ca nu ar fi avut niciun motiv. Din cate se pare, de-a lungul anchetei, Gheorghe Serban, tatal lui Sabin a contestat unele formalitati si a sustinut ca unii anchetatori nu si-ar face cum trebuie treaba.

Citeste continuareaq pe BZI.ro

CITEȘTE ȘI...