Despre oi.ro

Proiectul oi.ro a inceput de la dorinta de a oferii informatii utile si relevante publicului nostru.

Suntem o echipa dedicata informarii corecte si la obiect pentru publicul nostru pe care il informam de mai bine de 4 ani.

DESPRE oi.ro

Publicația online OI.Ro este una cu profil generalist, care tratează subiecte din toate domeniile de interes pentru cititorii din România si nu numai.

oi.ro este cel mai nou site de știri interne și externe. Pe site-ul OI.Ro găsiți știri din politică, noutăți din domeniul social, stiri din Economie, informații din Sport și noutăți ce țin de lifestyle, sănătate și tehnologie.

Portalul OI.Ro aduce știri de Ultimă Oră și tratează rapid subiecte de Breaking News.

OI.Ro preia informații de interes numai din cele mai bune și are ca scop informarea voastră, a cititorilor, privind subiectele de cel mai mare interes. Echipa OI.Ro este formată din jurnaliști cu experiență în numeroase domenii, dar și din jurnaliști aflați la început de drum.

Scopul site-ului OI.Ro este acela de a prezenta informații despre Politică, Vedete, Sănătate și știri de interes general din întreaga lume într-o manieră obiectivă. Cele mai noi informații sunt împachetate într-o formă atrăgătoare și ușor de înțeles de către cititori.

Știrile din domeniul social, știrile politice și știrile din externe sunt completate cu informații din domeniul tehnologiei și cu detalii inedite ce țin de lifestyle și monden, pentru a satisface toate nevoile informaționale ale vizitatorilor site-ului oi.ro.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi !