Demisia Momentului În Guvernul Rus!

Un ordin guvernamental arată că ministrul adjunct al Transporturilor din Federația Rusă, Kirill Bogdanov, a fost eliberat

din funcție la începutul acestei săptămâni. Acesta a decis să părăsească postul, însă motivele plecării sale nu au fost făcute publice.

Demisia momentului în guvernul rus! Vladimir Putin a mai pierdut un om.

Tocmai a fost eliberat din funcție

Amintim că fostul ministru adjunct al Transporturilor din Federația Rusă, Kirill Bogdanov, a supravegheat dezvoltarea digitală a industriei transporturilor. Anterior, acesta a ocupat funcția de director general adjunct al companiei aeriene Aeroflot.

Bogdanov a demisionat din post, dar motivele plecării sale nu au fost făcute publice. Trebuie menționat că a ocupat

această funcție din decembrie 2020. Oficialul are un lung istoric de posturi guvernamentale, fiind și decorat pentru contribuțiile la dezvoltarea industriei din Rusia.

Sancțiunile Occidentului l-au încolțit pe Vladimir Putin

În altă ordine de idei, guvernatoarea Băncii Centrale a Moscovei, Elvira Nabiullina, a explicat într-un discurs public că rata inflației din Rusia va fi redusă la 4% până în 2024.

„Perioada în care economia poate trăi din rezerve este finită. Și deja în al doilea și al treilea trimestru vom intra într-o perioadă de transformare structurală și de căutare de noi modele de afaceri”, a spus ea, potrivit agenției de presă Reuters.

Sancțiunile Occidentului au afectat piața financiară, „dar acum vor începe să afecteze din ce în ce mai mult economia.

Principalele probleme vor fi asociate cu restricțiile asupra importurilor și logisticii comerțului exterior, iar în viitor cu restricțiile asupra exporturilor”, a explicat Elvira Nabiullina.

CITEȘTE ȘI...