De Crăciun, cinci fetiţe din Vaslui îşi vor conduce mama pe ultimul drum. Tânăra de 26 de ani a murit după ce, în urmă cu o săptămână, cerea ajutorul pe Facebook

Durere fără margini într-o familie din Vaslui, în prag de Crăciun. Laura Ionescu, tânăra în vârstă de 26 de ani, care, în urmă cu o săptămână, făcea un apel disperat pe Facebook, în căutarea de donatori de sânge, s-a stins din viaţă.

Laura, care a fost diagnosticată cu leucemie acutã mieloblasticã în luna august a acestui an, a lăsat în urmă cinci fetiţe, cea mai mică de 8 luni, cea mai mare de 8 ani şi tripletele de 5 ani.

Tânăra a încetat din viaţă marţi, potrivit jurnaliştilor de la vremeanoua.ro. În loc sã-l astepte pe Mosu’, cele cinci fetiţe îsi vor conduce mama pe ultimul drum.

“Sufãr, mã dor toate!”

La începutul lunii, Laura făcea un apel disperat pe pagina ei de Facebook.

„Am cinci fete care tânjesc acasă dupa mine. Eu n-am nicio putere. Medicii nu-mi dau niciun rezultat, îmi spun că nu-şi face efect niciun tratament. Eu sufăr, mă dor toate. Vreau să vă rog ca şi până acum dacă puteţi să donaţi sânge şi trombocite ca să pot să merg mai departe.

Sunt în spital din luna august, de astăzi voi intra în chi­mioterapie şi am nevoie de sânge şi trombocite am nevoie de ajutorul vostru. Recoltarea se face la centru de transfuzii.

Ţin să le mulţumesc celor care m-au ajutat până acum şi sper ca oamenii să reacţioneze şi de-acum încolo. Viaţa mea depinde de voi. Sunt o fire optimistă, iar fetiţele de acasă îmi dau putere“, scria Laura Ionescu pe 9 decembrie.

Şi în luna octombrie, Laura ruga oamenii de bine să doneze sânge pentru ea.

Tânăra din Boteşti era mama a cinci fetiţe: Maria Alessia (8 ani), tripletele Andreea-Raluca, Stefania-Bianca, Oana-Larisa (5 ani), Roxana-Elena (şapte luni).

Familia are nevoie de sprijin pentru a o putea înmormânta creştineşte pe Laura.

Oricine doreste sã le fie alãturi în aceastã perioadã, poate dona în conturile EUR RO98BTRLEURCRT0210570801 si RON RO51BTRLRONCRT0210570801, pe numele Ionescu Vasile.

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI...