Dan Ciotoi, operat de urgență. ”Este la Terapie Intensivă, așteptăm să se trezească”

Dan Ciotoi a ajuns iar pe mâna medicilor, după ce zilele trecute fusese externat. Fiul lui, Liviu Ciotoi, a anunțat că a fost operat și că se află la terapie intensivă.

Dan Ciotoi a ajuns din nou la spital. Fondatorul Generic a fost operat de urgență, iar acum se află pe secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său, Liviu, pe contul lui personal de TikTok, unde a dezvăluit că nu știe care este starea lui de sănătate actuală, însă așteaptă se să trezească din anestezie pentru a afla. Tânărul este devastat de durere și speră ca tatăl său să își revină după operație.

”Vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la Terapie Intensivă… nu știu să vă spun mai multe detalii, așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”, a transmis fiul lui Dan Ciotoi prin intermediul unui videoclip pe platforma TikTok.

Fiul artistului i-a anunțat pe fani că starea de sănătate a fondatorului Generic este fragilă acum și că până la sfârșitul primăverii Dan Ciotoi nu va mai putea fi prezent la evenimente.

„ Pot să vă spun că în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment, nu avem cum și restul nu știu să vă spun… să dea Dumnezeu să ieșim cu bine din problema asta! Doamne ajută!”, a mai spus fiul lui Dan Ciotoi.

CITEȘTE ȘI...