Dacă porţi frunza asta în buzunar nu mai ai probleme cu dragostea sau cu banii. Top 6 plante care alungă duhurile rele

Simti ca nu ai niciodata noroc si oricat de mult bine ai face esti bantuit de cel necurat?

Iata care sunt plantele care alunga duhurile rele!

Top 6 plante care alunga duhurile rele, potrivit romaniapopulara.ro.

LOCUL 6: TRIFOI

Pune o lingurita de trifoi uscat, pisat, intr-o cana de otet cu apa sfintita. Ia creanga de busuioc si incinge-o in aceasta solutie si apoi stropeste peste tot prin casa, la colturile incaperilor, pentru a alunga spiritele rele ori fostii stapani ale caror suflete nu s-au odihnit in tihna.

LOCUL 5: LUCERNA

Daca tii cate un buchetel de lucerna in fiecare incapere importanta din casa ta, saracia te va ocoli. Lucerna este asociata inca din secolele trecute cu prosperitatea si buna dispozitie, cu sanatatea si norocul in dragoste.

LOCUL 4: FRUNZE DE DAFIN

Pune sub haine si sub lenjeria de pat frunze de dafin pentru sanatate, bani si dragoste. De asemenea, frunzele de dafin sfintite de preot tin la departare spiritele rele.

LOCUL 3: CORIANDRU

Poarta mereu la tine un pliculet cu coriandru, in buzunar sau in geanta. Coriandrul are capacitatea de a echilibra vibratiile in asa masura incat atunci cand simti ca te doare capul, doar mirosind acest condiment magic, te vei vindeca automat. De asemenea, coriandrul este recomandat in situatiile in care simti ca ai putea sa devii vulnerabil.

LOCUL 2: BOABE DE MUSTAR

Daca ai la tine mereu boabe de mustar vei fi ferit de duhurile rele. De asemenea, boabele de mustar tin la departare accidentele de orice tip.

LOCUL 1: ROZMARINUL

Fie ca il consumi sau il ai la indemana, rozmarinul verde sau uscat te ajuta sa iti imbunatatesti memoria atunci cand simti ca aceasta te lasa.

In continuare…

Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt…”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!

Cristian Pomohaci, preotul exclus din Biserica Ortodoxă Română şi cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori în scopuri sexuale, continuă să fie în centrul atenției, iar oamenii îl iubesc necondiționat.

În timpul unui concert din localitatea să natală, Rebrişoara, din apropiere de Târgu Mureş, Pomohaci a cântat câteva colinde, apoi, a ţinut şi o mică slujba pe scenă, spre marea satisfacţie a celor aflaţi în public, care nu îl puteau scăpa din ochi.

„E adevărat că sunt mai lacom şi mai rău decât unul care nu are atât cât am eu. Îl iubesc mai mult pe Dumnezeu, îmi doresc să am mai mult şi să pot da celor din jurul meu. În rest eu nu sar dogmele ortodoxe române, nu sar peste cal, nu exagerez în nimenic ”, a spus Pomohaci, în ropotele de aplauze care păreau să nu se sfășească.

De ce nu cred acuzațiile?

Credinţa oamenilor că este foarte probabil să se afle în faţa unei înscenări este invocată şi de sociologul Alfred Bulai: „Dacă nu crezi informaţia despre acea persoană, nu e nicio problemă, mai ales că în România există cultura scenaritei, care sugerează întotdeauna că e o manevră a cuiva. Sunt prinşi oameni în flagrant şi alţi oameni, care îi cunosc pe respectivii, totuşi cred şi spun că e o înscenare. Faptul că este o informaţie în spaţiul public nu înseamnă că e şi crezută.“

Continuarea se afla AICI

CITEȘTE ȘI...