Cornel Mailat a fost găsit mort în casă. Cunoscut în rândul celebrităților, bărbatul a încetat din viața în condiții suspecte

Șoc în lumea mondenă de la noi! Cornel Mailat, un cunoscut hair-stylist, a fost găsit fără suflare în propria casă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la acest caz și s-au deplasat de urgență la fața locului. În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul de 44 de ani nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost preluat de autorități, în vederea autopsiei.

Cornel Mailat a fost găsit mort în propria locuință din Oradea. Bărbatul de 44 de ani era un cunoscut hair-stylist, care se bucura de mulți clienți datorită talentului pe care-l avea. Autoritățile au fost sesizate cu privire la descoperirea șocantă și s-au deplasat de urgență la fața locului. Trupul neînsuflețit nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Oamenii legii au preluat cadavrul pentru autopsie, pentru a stabili cauza exactă a decesului.

”La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratului de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un apartament din municipiul Oradea, a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițișii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei, alături de criminaliști. Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din Oradea. În prezent, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, a transmis poliția.

Potrivit aktual24.ro, bărbatul ar fi avut probleme cu substanțele interzise.

Familia și apropiații, devastați de durere

Bărbatul era divorțat și avea doi copii. Vestea a picat ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut. O amică de-a acestuia este devastată de durere de când a auzit că acesta s-a stins din viață.

„22 de ani, atât am petrecut împreună, cel puțin o dată pe săptămână. Ai fost unul din cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit…puțin prea bun pentru lumea asta. Am poze și povești cu tine pentru o viață. Am râs și am plâns în hohote împreună, am călătorit, am iubit, am cântat, ne-am rugat, am suferit… Mereu îți spuneam ca eu sting becul la tine, dar nu mă gândeam ca se va stinge atât de repede pentru tine… M-ai îmbrățișat și mi-ai spus ca s-ar putea să fie pentru ultima oară,ca niciodată nu se știe ce ne așteaptă…

“Ceartă-mă Miha, ca numai de la tine accept”… asta îmi sună în cap non stop. Dar tu chiar știai că de drag ce-mi ești… Nu știu cum o să treacă zilele de vineri, atunci când plecam de la tine uitându-mă în toate vitrinele de incantata ce eram… Când o să ne întâlnim iar, o să vin cu o decapotabilă și un CD cu muzică italiană. Până atunci, iartă-mă dacă n-am făcut destul… O să te port mereu în sufletul și în părul meu!”, a scris Mihaela Bar, fostă moderatoare TV.

CITEȘTE ȘI...