Cobora Din Autobuz Șoferul Îi Spuse Bărbatului Că Pe Drum Nu-Și Putuse Lua Ochii De La Călugăriță:

Într-un autobuz un bărbat se uită cu jand la o călugăriță.

Când cobora din autobuz șoferul îi spuse bărbatului că pe drum nu-și putuse lua ochii de la călugăriță:

– Uite, te ajut. Mâine călugărița merge să se închine la troița de acolo, de pe deal.

A doua zi bărbatul stătea ascuns după troiță. Calugarița vine și incepe să se închine.

Bărbatul își face curaj și spune:

– Eu sunt Dumnezeu și vreu să-ți iau virginitatea. Iese din ascunzatoare și începe să o facă.

După cateva minute bărbatul spune:

– Eu nu sunt Dumnezeu, eu sunt bărbatul care a stat ieri în spatele tău în autobuz.

La care calugarița spune:

-Nu-i nimic…Nici eu nu-s călugăriță..sunt șoferul autobuzului.

Iată un banc mai lung despre noaptea nunții:

La nunta lui Ionel și Ana, toată lumea era încântată, dar mai ales mirele, care era nerăbdător să ajungă la momentul mult așteptat – noaptea nunții. Cu toate că era un băiat destul de timid, în acea noapte, își dorise să își surprindă mireasa într-un mod special.

După petrecere, cei doi s-au retras în camera de hotel frumos decorată, iar atmosfera era plină de emoție. Ionel s-a decis să înceapă seara cu o surpriză romantică și a aprins lumânări parfumate pentru a crea o atmosferă intimă. Apoi a invitat-o pe Ana să danseze lent în liniște. Însă în timp ce dansau, s-a auzit un zgomot puternic de la un calorifer care s-a defectat și a început să curgă apă pe podea.

Ionel, speriat, a sărit să oprească problema, dar s-a trezit că și el a fost udat. Cu toate că au încercat să râdă de situație, au fost ușor dezamăgiți că momentul lor romantic a fost întrerupt.

După ce au reușit să remedieze situația, s-au întors în pat și au început să se sărute pasional. Aici, Ana i-a mărturisit lui Ionel că este foarte friguroasă și că nu s-a gândit la asta înainte de noaptea nunții. Astfel că, au început să caute cu amândoi în camera lor pentru un halat sau o pătură. În cele din urmă, au găsit o pătură mică, dar caldă, care le-a fost de ajutor pentru a-și petrece noaptea în confort.

Și astfel, în cele din urmă, Ionel și Ana au încheiat noaptea nunții lor înconjurați de prosoape, învăluiți în pătură, încercând să se încălzească și să se amuze de toate peripețiile care le-au făcut acea noapte de nuntă atât de memorabilă.

CITEȘTE ȘI...