Cine sunt cei doi români, striviți de un zid de beton în Franța. Tânărul și tatăl lui au murit la locul de muncă, sub privire mamei sale: ”Mi-aș fi dat viața”

Doi români au murit ieri, în condiții îngrozitoare, în Franța.

Au fost striviți de un zid, în timp ce se aflau la locul de muncă.

Tânărul și tatăl lui s-au stins din viață sub privirile mamei lui, care a încercat să îi salveze. Acum, femeia este devastată de tristețe.

O tragedie de proporții s-a produs în Franța. Doi români au murit în timp ce se aflau la locul de muncă. Tânărul și tatăl său au fost striviți de un zid de beton, iar rănile pe care le-au suferit au fost mult prea grave pentru a supraviețui.

Totul s-a întâmplat sub privirile mamei lui, care a încercat să își salveze soțul și copilul.

Cine sunt cei doi români, striviți de un zid de beton în Franța

Cătălin și tatăl său locuiau în Vrancea și au decis să meargă la muncă în Franța, pentru un trai mai bun. Cei doi lucrau pe șantier, acela fiind și locul unde și-au găsit sfârșitul. În urmă cu trei zile, Cătălin și tatăl său au murit, după ce un zid de beton s-a prăbușit peste ei. Trupurile lor au fost strivite.

Tragedia s-a produs în fața mamei lui Cătălin, care le-a sărit imediat în ajutor. Din nefericire, femeia nu a mai putut să își salveze soțul și copilul, în ciuda eforturilor uriașe pe care le-a depus.

Cătălin avea vârsta de 21 de ani și tatăl lui vârsta de 52 de ani, iar amândoi lucrau cu acte legale pe șantier. Bărbatul a fost declarat mort de medici la locul tragediei, iar băiatul a fost transportat la spital.

În cele din urmă, decesul a fost confirmat în cazul lui. Polițiștii continuă ancheta și vor stabili dacă firma la care lucrau este responsabilă pentru această tragedie.

”Ancheta va trebui să stabilească dacă au fost respectate regulile de securitate și va stabili responsabilități dacă există”, a declarat procurorul din Aix-en-Provence Jean-Luc Blachon, conform ouest-france.fr.

Femeia este devastată de durere

Mama lui Cătălin suferă cumplit și nu își imaginează cum va reuși să treacă peste această încercare grea a vieții.

Femeia a încercat să le salveze viața și a sperat până în ultima clipă că își vor reveni. Însă, veștile pe care i le-au dat medicii au îngrozit-o. Aceasta a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

”Eu m-am trezit, iubirile mele, viața mea. Aștept să veniți și voi!Așa se va întâmpla de acum, nimic nu se va schimba când va fi să bem cafeaua împreună! Nu știu încotro să o iau fără voi!Cum să trec peste așa ceva, când în ochii mei s-a întâmplat ?!N-am avut atâta putere să vă scot de sub zid!Cu toată puterea pe care am avut-o am încercat dar în zadar!

Eu vă iubesc din toată inima mea!Știți foarte bine că mi-aș fi dat viața pentru voi!Mai bine nu mă trimitea tac’tu să răstorn roaba și era tabloul complet!La muncă împreună și pe lumea celalată la fel!Vă iubesc, iubirile mele cât voi trăi! Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă așeze în dreapta lui, că aveți un suflet bun și o inimă mare! Oricine vă cerea ajutor, îl ajutați.Dar știu că acolo unde ați plecat veți avea grijă de noi”, a transmis femeia.

CITEȘTE ȘI...