Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

Citeşte întreaga ştire: Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile
Călin Donca, afaceristul milionar care a fost la “Chefi la cuțite” în ediția 6 din sezonul 11, împreună cu soția sa, Orianda, pentru a-și demonstra talentul culinar, a fost reținut de DIICOT marți, 19 septembrie.

Călin Donca a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, împreună cu alte două persoane, fiind acuzați de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital, informează News.ro.

Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar Călin Donca. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat” Călin Donca și soția sa,

Orianda, ar fi pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în 2021, creând o criptomonedă și încercând să convingă urmăritorii din mediul online să investească în ea, potrivit brașov.net.

În vârstă de 38 de ani, Călin Donca vine din Brașov și este un om de afaceri influent, acționând în domeniul energiei fotovoltaice. Donca se află în top 500 cei mai bogați oameni din România și a ajuns în atenția publicului odată cu participarea împreună cu soția sa la “Chefi la cuțite”.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt. Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați.

Cum și-a cunoscut Călin Donca soția Orianda Donca are 34 de ani și este mama a cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani: trei fete doi băieți – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Orianda și-a cunoscut soțul în urmă cu mai bine de 14 ani, la Timișoara, cu ocazia unui curs de dezvoltare personală, iar acum locuiește în Brașov, unde duce o viață de lux cu familia. Prezenți în emisiunea „Chefi la cuțite”, cei doi s-au lăudat cu vila în care trăiesc și multele mașini de lux pe care le posedă.

CITEȘTE ȘI...