Cindy Morgan, actriţa din „Tron”, a murit la 69 de ani

A murit actrița Cindy Morgan informația fiind confirmată, duminică, de Biroul șerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” și „Variety”

Actriţa americană Cindy Morgan a murit la vârsta de 69 de ani în locuinţa sa din Lake Worth Beach, Florida. Decesul a survenit pe 30 decembrie şi a fost confirmat duminică de Biroul şerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” şi „Variety”.

Morgan dobândise notorietate pentru interpretarea blondei Lacey în comedia sportivă „Golf Ball” din 1980, de Harold Ramis, cu Bill Murray, Chevy Chase şi Rodney Dangerfield.

După ce a apărut în seriale de televiziune precum „Love Boat”, „Vegas” şi „Chips”, Morgan a jucat în filmul Disney „Tron” din 1982 al lui Steven Lisberger în rolul programatoarei Lora Baines şi al lui Yori, alter-ego-ul ei.

Ea a revenit în lumea lui „Tron” ca voce a lui Ma3a în jocul video „Tron 2.0”, lansat în 2003.

Cu toții suntem marcați de moartea prematură a îndrăgitei actrițe Cindy Morgan, o prezență strălucitoare în lumea cinematografiei. În timp ce fanii și colegii își exprimă tristețea și rememorează momentele memorabile ale carierei sale, se fac eforturi pentru a cinsti moștenirea ei artistică.

Pe măsură ce știrea s-a răspândit, comunitatea artistică s-a unit într-un tribut emoționant pentru Cindy Morgan. Colegii de breaslă, prietenii și fani au postat omagii pe rețelele sociale, aducând în prim plan amintiri frumoase și cuvinte de recunoștință pentru contribuția ei la lumea filmului.

Familia și prietenii apropiați ai actriței trec printr-un moment dificil și își păstrează intimitatea în această perioadă de doliu. În comunicatul oficial emis de reprezentanții săi, se exprimă mulțumirea pentru gândurile și rugăciunile celor care au fost influențați de talentul și căldura umană a lui Cindy Morgan.

Într-un gest simbolic, cinematograful din Lake Worth Beach, Florida, își aprinde lumina marquee în memoria actriței, marcând locul unde ea și-a petrecut ultimele momente. Ventilatorii sunt invitați să aducă flori și lumânări, creând astfel un memorial ad-hoc pentru a celebra viața și cariera impresionantă a actriței.

Echipa de producție a filmului „Golf Ball” organizează o proiecție specială în cinstea lui Cindy Morgan, aducând astfel un omagiu adânc emoționant actriței care a lăsat o amprentă durabilă în lumea comediei sportive.

De asemenea, industria cinematografică se pregătește să organizeze un eveniment de premiere în memoria lui Cindy Morgan, unde vor fi proiectate secvențe ale celor mai iubite filme ale sale și vor fi aduse în prim-plan momentele cheie ale carierei sale.

Moartea prematură a lui Cindy Morgan rămâne o pierdere grea pentru lumea filmului, iar amintirea ei va continua să trăiască în inimile și amintirile fanilor și colegilor săi.

CITEȘTE ȘI...