Ce Spune Anamaria Prodan Despre Declarațiile De Dragoste Făcute De Dani Mocanu: „E De Felicitat”

De când s-a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, Dani Mocanu i-a făcut mai multe declarații de dragoste impresarei.

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus ce crede despre propunerile făcute din partea manelistului.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Mocanu a spus că este bărbatul potrivit pentru Anamaria Prodan și că doar el ar putea să o facă fericită. Declarațiile de dragoste au continuat zile la rând, iar impresara a decis să vorbească despre acest subiect.

În cadrul unui interviu, soția lui Reghe s-a amuzat copios pe întreaga situatie și chiar a spus că Dani Mocanu știe de ce face acest lucru.

Anamaria Prodan, despre declarațiile de dragoste ale lui Dani Mocanu
Imediat cum a aflat că urmează să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, Dani Mocanu a decis să facă tot posibilul pentru a ajunge la inima vedetei. Bărbatul chiar susține că este singurul care o poate face fericită.

‘Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum’, spunea Dani Mocanu.

Pentru că declarațiile de dragoste au continuat mai bine de o lună de zile, Anamaria a decis să-și spună părerea despre situația actuală. Mai exact, aceasta l-ar fi întrebat pe fiul ei cine este acest Dani Mocanu.

După ce a aflat că manelistul ocupul numărul 1 în Trending, vedeta a adăugat că tot ce face se numește business și că doar vrea să câștige bani după urma ei.

‘Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!’, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI...