Ce motive a invocat Gigă Hagi când a divorțat de prima nevastă: A întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr

Cunoscut pentru cariera sa strălucită în fotbal, Gică Hagi a avut și momente mai puțin fericite în viața personală. Înainte de a-și găsi fericirea alături de Marilena, Hagi a trecut printr-un divorț controversat și anevoios cu prima sa soție, Leni Celnicu, în care motivele invocate au stârnit atât uimire cât și amuzament.

În tinerețea sa, imediat după Campionatul Mondial de Fotbal din Italia, 1990, Gică Hagi s-a căsătorit în grabă cu Leni Celnicu. Deși relația părea promițătoare la început, mariajul a durat doar câteva luni, timp în care tensiunile dintre cei doi au crescut rapid.

Hagi a fost cel care a inițiat procedura de divorț, depunând actele la Tribunalul Constanța. Motivele invocate de celebrul fotbalist au fost de-a dreptul surprinzătoare: întârzierea cu pâinea la masă și utilizarea mierii în loc de zahăr pentru a îndulci cafeaua. Aceste detalii au atras atenția publicului, generând numeroase discuții și controverse.

„Nu am avut niciun conflict”

În pofida acestor motive aparent triviale, Hagi a insistat că nu a existat vreun conflict major între el și Leni. Într-o declarație oferită la momentul respectiv, Hagi a explicat: „Am divorțat la jumătate de an după prima căsătorie, așa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viață bazat pe o încredere totală. Când nu îți mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este”.

Cu toate că mariajul a fost de scurtă durată, procesul de divorț s-a dovedit a fi unul extrem de complicat și a durat mult mai mult decât căsătoria în sine. Procedura a început la Constanța, dar a fost mutată de mai multe ori, ajungând la tribunalele din București, Oradea, Brașov și, în cele din urmă, înapoi în Capitală.

În final, Gică Hagi a fost obligat să îi plătească fostei sale soții suma de 300.000 de dolari, o sumă considerabilă în anii ’90. Această hotărâre a fost unică și a demonstrat complexitatea și dificultatea prin care trec marile personalități în viața personală, nu doar în cea profesională.

Viața După Divorț

După acest episod tumultuos, atât Hagi cât și Leni și-au refăcut viețile. Hagi a găsit fericirea alături de Marilena, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani și împreună au doi copii, Kira și Ianis, ambii având cariere de succes în domenii diferite. Ianis Hagi a ales să urmeze drumul tatălui său în fotbal, în timp ce Kira și-a construit o carieră în actorie.

Leni Celnicu, de asemenea, și-a refăcut viața, căsătorindu-se cu un bărbat din Constanța și alegând să iasă din lumina reflectoarelor. Aceste schimbări au adus liniște și stabilitate pentru ambele părți, demonstrând că uneori, despărțirile sunt necesare pentru a găsi fericirea adevărată.

Acest episod din viața lui Gică Hagi rămâne o poveste interesantă și controversată, arătând vulnerabilitatea și umanitatea din spatele unei cariere de succes. Cu toate că motivele invocate la divorț au fost neobișnuite, ele reflectă o perioadă de incertitudine și schimbare pentru Hagi, care ulterior a găsit echilibrul și fericirea în viața personală.

CITEȘTE ȘI...