Ce înseamnă să te trezești din somn între 3 și 5 dimineața, fără alarmă. Explicațiile lui Mihai Voropchievici

Insomniile sau somnul agitat sunt o problemă a multor oameni, în general asociată cu ritmul vieții și cu stresul acumulat în timpul zilei, dar Mihai Voropchievici are și o altă explicație.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a explicat că cei care se trezesc noaptea, mai exact între orele 3 și 5 dimineața, ar trebui să ia în calcul faptul că o forță supranaturală încearcă să le transmită un mesaj.

Acesta spune că, cel mai probabil, este vorba de mesaje din lumea de dincolo și adaugă faptul că între aceleași ore sunt cele mai mari șanse să avem coșmaruri.

„Între orele 03:00 și 05:00, o forță superioară încearcă să-ți spună ceva.

În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund”, a spus numerologul la Antena 3.

Dacă ne trezim la ora trei putem să fim căutați de îngerul nostru păzitor, mai ales pentru cei care trec prin momente grele în viața lor.

„Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească.

Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar.”, a explicat Mihai Voropchievici.

Până la ora 1 dimineața, dacă ne trezim, înseamnă că avem dezamăgiri în viață, care se revarsă în vis. Putem să avem și vise în care să ne simțim dezamăgiți. După ora 1 și până la ora 3, cei ce se trezesc înseamnă că sunt nervoși.

CITEȘTE ȘI...