Câștigător Survivor România 2021. Zanni, dărâmat de durere. Vestea a picat ca un trăsnet

Şoc după Survivor! S-a sinucis!😓 Vestea a picat ca un trăsnet

Zanni, câștigătorul de la Survivor România 2021,

a aflat că și-a pierdut cel mai bun prieten, pe care el îl numea “frate”, chiar în timp ce participa la probele pentru competiție, în jungla dominicană. Tânărul Alex, alături de care Zanni a crescut în orfelinat până la 15 ani, a ales să-şi pună capăt zilelor.

Câștigător Survivor România 2021. Zanni a câştigat marele premiu al competiţiei desfăşurate în Republica Dominicană, dar bucuria i-a fost umbrită de cumplita veste că Alex, cel cu care şi-a petrecut copilăria în casa de copii, nu mai este.

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime. M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.

Câștigător Survivor România 2021. Zanni, dărâmat de durere
Pentru că cei doi au fost foarte apropiați, vestea morţii premature a lui Alex a venit ca un trăsnet.

„Eu l-am iubit în sinea mea, el pe mine, dar a trebuit să ne maturizăm foarte mult ca să ne deschidem unul în fața celuilalt. Ăsta a dat puțin de șmecherie la liceu, nu mai era băiatul care învăța. Începuse să iasă prin cubluri, să simtă și el ce înseamnă golănie și eu începusem să mă gândesc ce fac în viața mea, pentru că eram conștient că mai am puțin și trebui să las joaca și copilăria, că altfel ajungeam pe stradă. Încercam să îi spun că e prea copil, să se maturizeze. Apela la mine doar când avea nevoie.

Am ajuns la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta”, a adăugat câștigătorul Survivor România.

CITEȘTE ȘI...