Carmen Brumă a făcut anunţul-ŞOC după 20 de ani de relaţie cu Mircea Badea!

Carmen Brumă, în vârstă de 43 de ani și Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani, au o relație de 20 de ani. Cei doi au împreună un băiețel de 7 ani, însă nu au făcut nunta.

Carmen Brumă a vorbit recent despre infidelitate și a explicat că ea nu este genul de femeie posesivă.

Care este anunţul lui Carmen Brumă cu privire la relaţia cu Mircea Badea

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate.

Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva.

Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars, citat de Unica.

În ciuda zvonurilor și speculațiilor legate de relația lor, Carmen Brumă și Mircea Badea continuau să trăiască în armonie, împărtășind bucuriile și provocările vieții de zi cu zi. Desigur, nu puteau să scape de întrebările presei cu privire la absența unei nunți în ciuda celor două decenii petrecute împreună. Cu un zâmbet complice, cei doi răspundeau întotdeauna cu aceeași devotament:

„Nu credem în necesitatea unei hârtii care să ateste iubirea noastră. Suntem fericiți așa cum suntem, și pentru noi, aceasta este cea mai importantă parte a relației noastre”, declara Mircea Badea într-un interviu acordat unei reviste de lifestyle.

Carmen Brumă adăuga mereu: „Nunta nu este un indicator al stabilității unei relații. Ceea ce avem noi este profund și autentic. Nu avem nevoie de un eveniment social pentru a valida dragostea noastră.”

În ciuda acestor declarații, speculațiile continuau să planeze asupra lor. Cu toate acestea, cei doi păstrau o atitudine relaxată și deschisă cu privire la toate aspectele vieții lor, inclusiv cele mai sensibile subiecte. Carmen Brumă, în particular, și-a exprimat opinia despre infidelitate, subiect care stârnește mereu interesul publicului.

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, spunea Carmen Brumă, cu sinceritate și încredere în partenerul ei.

Astfel, povestea lor de dragoste continua să se dezvolte într-un mod care le aducea împlinire și fericire, demonstrând că, în ciuda tuturor presiunilor și așteptărilor sociale, ceea ce contează cu adevărat este legătura profundă și autentică pe care o împărtășesc.

CITEȘTE ȘI...