Care sunt rezultatele obținute de Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea la Bacalaureat. Cu siguranță nu te așteptai la asta.

Astăzi este o zi plină de emoții pentru întreaga comunitate școlară, deoarece se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat din anul 2022. Toată lumea este curioasă să afle cum s-au descurcat la acest examen Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea, celebrități ale micului ecran care au trecut și ele prin această etapă importantă a vieții lor.

Cele mai renumite prezentatoare TV din România au dezvăluit publicului notele obținute la unul dintre cele mai semnificative examene ale existenței lor.

Bianca Drăgușanu, de exemplu, a reușit să treacă cu succes de examenul de Bacalaureat, obținând o notă foarte bună, ceea ce a liniștit speculațiile privind posibilele sale dificultăți.

Absolventa a Liceului de Informatică din Petroșani în anul 2002, Bianca Drăgușanu și-a prezentat notele pe rețelele de socializare, demonstrându-și performanțele academice.

„Am aflat și eu că am un mare secret pe care îl țin în mare secret. Uite că de fapt secretul nu mai este un secret”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa personală de Facebook.

Bianca Drăgușanu a obținut nota 9 la Limba și Literatura Română – oral, nota 9 la Limba și Literatura Română – scris, nota 8,50 la Engleză, nota 7,20 la Matematică, nota 10 la Tehnica Servicii Consumatorilor și nota 10 la Educație Fizică. Astfel, media sa la Bacalaureat a fost de 8,95.

Andreea Mantea, de asemenea, s-a descurcat excelent la probele de Bacalaureat.

Absolventa Grupului Școlar Sf. Pantelimon din București în anul 2005, Andreea Mantea a obținut rezultate admirabile la examenele de Bacalaureat. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” a obținut nota 8,50 la Limba Română – scris, nota 5,50 la Limba Română – oral, nota 8 la Engleză, nota 7,85 la Geografie, nota 5,70 la Sociologie și nota 9,60 la Educație Fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV cunoscută, a dat examenul de Bacalaureat la Liceul de Coregrafie nr. 1 din București în anul 1993. A obținut nota 8 la Limba Română – scris, nota 9 la Limba Română – oral, nota 8 la Franceză, nota 10 la Istorie, nota 9 la Geografie și tot nota 9 la Dans. Media generală a fost de 8,85.

Aceste rezultate evidențiază efortul și dedicarea celor trei vedete TV în parcursul lor academic și reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii care aspiră să își urmeze pasiunile și să atingă excelența în orice domeniu.

CITEȘTE ȘI...