Campioana olimpică a murit într-un accident de maşină. Alexandra avea 31 de ani

Paul a câştigat o medalie de argint la Campionatele Mondiale de patinaj artistic pentru juniori în 2010 şi s-a retras din patinajul competitiv în 2016.

Fosta patinatoare olimpică Alexandra Paul a murit la vârsta de 31 de ani, a anunţat Skate Canada într-un comunicat. Paul, care a reprezentat Canada la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014, a murit marţi într-un accident de maşină, a anunţat presa canadiană.

„Skate Canada anunţă cu durere în suflet decesul subit al unui membru apreciat al comunităţii noastre de patinaj, Alexandra Paul”, a declarat Skate Canada într-un comunicat la începutul acestei săptămâni.

„O stea strălucitoare pe gheaţă şi în afara ei, dedicarea, pasiunea şi talentele remarcabile ale Alexandrei au lăsat o amprentă de neşters în lumea patinajului artistic.”

Paul a câştigat o medalie de argint la Campionatele Mondiale de patinaj artistic pentru juniori în 2010 şi s-a retras din patinajul competitiv în 2016.
Din păcate, Alexandra Paul nu va avea ocazia să-și continue ascensiunea în patinajul artistic. Moartea sa tragică a marcat sfârșitul unei cariere promițătoare. Cu toate că s-a retras din patinajul competitiv în 2016, amintirea performanțelor sale strălucitoare va rămâne vie în inimile fanilor și a comunității de patinaj. Neputându-se estompa amprenta sa talentată în lumea patinajului, regretul de a pierde un astfel de talent cu adevărat special se va simți mult timp înainte. Menținându-și pasiunea și devotamentul permanent în inimile noastre, Alexandra Paul va rămâne mereu o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de patinatori.
Suntem profund întristați de pierderea acestei stele strălucitoare. Alexandra Paul a fost o patinatoare remarcabilă, cu o carieră promițătoare în fața ei. În ciuda retragerii sale din patinajul competitiv în 2016, amintirea talentului și pasiunii sale va dăinui în inimile noastre. Lăsând o amprentă puternică în lumea patinajului, Alexandra va rămâne o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de patinatori. Regretăm profund că nu va avea ocazia să continue să strălucească pe gheață, dar îi vom păstra în permanență în sufletul nostru devotamentul și talentul său unic.

CITEȘTE ȘI...