Bogdan a murit fulgerător la 49 de ani: „Azi plec în munți, pun lacătul pe poartă/ Adio, plec. Rețineți, v-am iubit”

După o lungă și profundă suferință, Bogdan Galanton Moroșan, născut pe 11 august 1974, a murit în dimineața zilei de 1 ianuarie 2024,

Bogdan Galanton a trecut la cele veșnice la numai 49 de ani. După o lungă și profundă suferință, Bogdan Galanton Moroșan, născut pe 11 august 1974, a murit în dimineața zilei de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 05.30. Colegii de la Rotary Club Suceava – Bucovina au transmis un mesaj în care se arată:

”Bogdan, colegul si prietenul nostru, un caracter puternic, un suflet de o eleganță rară, un personaj excepțional. Bogdan a fost Rara Avis. Bogdan a fost un Galanton, la propriu și la figurat. Bogdan a fost BRP Bogdan Regele Pescar. Bogdan a fost CDL Crucea de lemn. Bogdan a fost un prieten de mare calitate. Bogdan GALANTON, prietenul și colegul nostru… de astăzi .. a fost… dar își va păstra un loc special în sufletele noastre! Drum lin printre stele, prieten scump și drag! Condoleanțe familiei! Multă putere soției Delia în această grea încercare. A trăit intens fiecare bucurie, la fel cum a trăit intens și orice tristețe și și-a exprimat atît de frumos trăirile prin poezie, scria pe Facebook în urmă cu cîteva ore Ruscan Delia”.

CITEȘTE ȘI...