Bărbatul care îl susţinea pe Gheorghe Dincă pe YouTube ar fi fost găsit de poliţişti!

Mama Luizei Melencu s-a bucurat pentru o clipă, atunci când a primit un mesaj pe telefon conform căruia fiica ei ar fi de fapt în viață. Totul a fost o alarmă falsă, iar bărbatul care a făcut această farsă a fost prins! 

La adresa indicată, poliţiştii n-au găsit-o pe Luiza, în schimb au fost aşteptaţi de un bărbat care le-a declarat oamenilor legii că voia doar s-o ajute pe mamă cu informaţii. Bărbatul (foto jos) ar fi acelaşi cu cel care a postat zilele trecute un video pe Youtube în care-l lăuda pe criminalul Gheorghe Dincă pentru faptele comise. Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat şi au plecat de la adresa indicată, fără a-l reţine pe autorul mesajului fals. Oamenii legii au transmis reprezentanţilor presei că vor primi pe mail un comunicat privitor la măsurile dispuse în acest caz.

Poliţiştii din Caracal au plecat marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal unde, potrivit unui mesaj anonim, s-ar afla încă în viaţă Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută la jumătatea lunii aprilie.

În SMS-ul primit de la un anonim, mama Luizei Melencu a fost informată că fiica sa este încă în viaţă şi i-a dat o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini. Imediat după primirea telefonului, mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată în mesajul anonim.

Bărbatul a fost reținut de Poliție sursa foto: adevarul.ro
Bărbatul a fost reținut de Poliție sursa foto: adevarul.ro
CITEȘTE ȘI...