BANC| O BABĂ VISEAZĂ ÎNTR-O NOAPTE CĂ DUMNEZEU VORBEȘTE CU EA ȘI ÎI PROMITE CĂ O SĂ MAI TRĂIASCĂ ÎNCĂ 35 DE ANI

Fă-ți ziua mai bună cu o doză de amuzament!

ți-am pregătit unul dintre cele mai amuzante bancuri pe care le vei auzi vreodată.

Dacă ai avut o zi grea sau dacă te simți trist, sigur îți vei schimba starea.

O babă visează într-o noapte că Dumnezeu vorbește cu ea și îi promite că o să mai trăiască 3 de ani, pentru că a fost credincioasă.

A doua zi, baba la o clinică de chirurgie estetică cere: lifting, liposucție, silicoane, vopsea blondă… Ce mai, după două zile, cu banii de înmormântare era ca Pamela Anderson!

Iese din clinică și o calcă un autobuz…

La poarta Raiului întreabă:

-Doamne, dacă mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorât?

-Pana mea! Nu te-am mai recunoscut.

 

Recomandam si acest banc amuzant

Iată un banc mai lung cu o bătrânică:

O bătrânică numită Maria locuia într-un mic sat de la țară. În fiecare dimineață, ea mergea la biserică și se ruga cu devotament, iar oamenii din sat o considerau o femeie cu suflet bun. Cu toate acestea, Maria avea o slăbiciune: îi plăcea să meargă la barul local în fiecare vineri seară și să bea un pahar de vin.

Într-o zi, preotul bisericii din sat a aflat de obiceiul Mariei și a simțit că trebuie să-i aducă aminte de învățăturile biblice. Așa că l-a rugat pe preot să meargă la ea acasă și să încerce să o îndrume. Când preotul a ajuns la casa Mariei, a găsit-o pregătindu-se pentru o nouă seară la bar.

Preotul a stat de vorbă cu ea și i-a spus despre păcatul consumului de alcool. Maria l-a ascultat cu atenție și i-a răspuns: „Știu, părinte, că este un păcat, dar am o explicație pentru asta. Vezi, în fiecare vineri când merg la bar, beau un singur pahar de vin. Nu beau mai mult, nu mă îmbăt și nu fac nimic rău. Apoi mă întorc acasă în siguranță.”

Preotul a încercat să o convingă să renunțe complet la obiceiul său, dar Maria a continuat să-i explice că este doar o plăcere ocazională și că nu face rău nimănui. În cele din urmă, preotul s-a dat bătut și a plecat.

Mai târziu, preotul a discutat cu un alt localnic din sat despre situația Mariei. Acesta i-a spus: „Maria este cu adevărat o femeie cu inimă bună. Știți, preot, că de fiecare dată când merge la bar, cumpără un pahar de vin și îl oferă în cinstea soțului ei decedat. El a fost un băutor înrăit și aceasta este modul ei de a-i aduce un omagiu.”

Preotul a înțeles mai bine acum și a renunțat la încercările de a o schimba pe Maria. A învățat că, uneori, lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi la prima vedere și că oamenii au motive personale pentru alegerile lor.

CITEȘTE ȘI...