Avea capetele lipite si nimeni nu le mai dadea nicio sansa. Mama si-a luat la revedere de la ei, cand S-A PRODUS MINUNEA. Cum arata ACUM gemenii:

 

Christian si Nicole McDonald au stiut de la inceput ca sarcina femeii e gemelara si ca bebelusii sunt uniti in zona capului. Pentru siguranta, doctorii le-au sugerat avortul, dar amandoi s-au impotrivit. Dupa cateva saptamani, femeia a nascut.
La scurt timp l-au intalnit pe doctorul James Goodrich, un chirurg foarte bun, care le-a oferit o farama de speranta, spunandu-le ca s-ar putea face o operatie pentru a-i separa. Riscul era foarte moare. Fie mureau, fie ramaneau cu sechele pe viata. Totusi, pentru ca nu exista alta varianta, parintii si-au dat acordul in privinta operatiei.

Dupa aproape 17 ore agonizante pentru parinti si obositoare pentru echipa de interventie, pe 14 octombrie, copiii au fost separati cu succes.

Iata imaginile cu gemenii separati:

Citeste in continuare despre: 

„Eu la caine nu RENUNT” Acest tanar ia amenda dupa amenda, din cauza unui vecin care NU ESTE DE ACORD ca el sa isi creasca animalul la BLOC. Cui da dreptate legea si ce are de gand sa faca tanarul

 

O noua decizie a Consiliului Local din Timisoara prevede ca niciun locatar sa nu creasca in locuinta sa animale de companie, fara (atentie!) acordul scris al majoritatii vecinilor si in baza acordului expres al proprietarilor din apartamentele limitrofe.
Hotararea oficiala

HCL 371/2007, care reglementează „Deţinerea animalelor de companie în Timişoara”, spune, la Art.21, litera G, că este contravenţie şi se sancţionează contravenţional creşterea şi deţinerea de animale de companie cu nerespectarea următoarei condiţii: „Deţinerea animalului de companie în apartamente fără acordul scris şi ştampilat al Asociaţiei de proprietari, adoptat cu majoritatea voturilor proprietarilor, în baza acordului expres al proprietarilor din apartamentele limitrofe (apartamentul superior, inferior şi a celor învecinate de pe acelaşi etaj apartamentului de deţinere al animalului de companie)”.

Laurentiu Toader este unul dintre locuitorii Timisoarei care au de suferit din cauza acestei prevederi. Acesta si-a cumparat un caine, in luna august a anului trecut. Ares este un metiş de Amstaff si este foarte atasat de stapanul sau. Iar pentru a-l pastra pe Ares, Laurentiu a obtinut acordul a 14 vecini, din cei 20, ar are nevoie şi de majoritate din rândul celor din apartamentele limitrofe. Doar unul din trei a fost de acord cu animalul, ceea ce face situatia foarte neplacuta.

„Are vaccinuri, totul la zi. Dar am un limitrof de bloc, care refuză să semneze. El consideră că animalele nu se ţin la bloc. Nu vrea să semneze. Preşedintele de bloc, care e portar la Primărie, prieten cu acest limitrof care nu vrea să semneze, nu e de acord nici el. El tot se lua de mine când ieşeam cu câinele. Am majoritate, dar nu am de la limitrofi, cei care stau lângă tine. A semnat doar unul din trei. Sunt oameni care nu suportă animalele. Preşedintele mi-a spus că dacă luăm semnăturile el ne dă ştampila. Am vecini care au păţit la fel ca mine. Ei au dus câinele, un pui de Beagle, la sat. Deşi aveau toate semnăturile”, a explicat Laurenţiu Toader. Tanarul a fost bombardat cu amenzi, insa este decis sa mearga pana in panzele albe pentru a-si pastra animalul de companie:

„Eu la câine nu o să renunţ. Nu am să-l arunc pe stradă. Am atâtea ore de dresaj. Nu poate nimeni să spună că lasă mizerie, că face gălăgie. Dacă las geamul deschis şi trece un câine mai latră şi el, dar până la urmă şi vecinii se mai ceartă sau dau muzica tare”, a mai declarat Laurenţiu Toader.

Citeste in continuare despre: Bicarbonatul te scapă de părul nedorit pentru totdeauna! Uite cum trebuie să îl foloseşti

CITEȘTE ȘI...