Armin Nicoară a primit avertisment de la medic. Ce i se întâmplă chiar în anul în care vrea să facă nunta

Armin Nicoară trece printr-o perioadă mai grea în viața lui, mai ales că acesta este anul în care își propusese să facă nunta.

Cunoscutul saxofonist are probleme de sănătate și medicul care îl ajută să-și revină l-a avertizat ce se poate întâmpla dacă nu va respecta indicațiile.

Care este starea de sănătate a lui Armin Nicoară

Saxofonistul a fost diagnosticat cu o răceală puternică la plămâni, iar asta, pe lângă faptul că îi alterează starea de sănătate, îl ține departe de munca sa, de evenimente. Armin Nicoară a povestit că

totul a început într-o dimineață, chiar dacă un eveniment. S-a trezit și și-a dat seama că nu este bine. Iubita lui, Claudia Puican, l-a îngrijit cum a putut mai bine și apoi au mers împreună la medic.

Din nefericire veștile nu au fost bune pentru Armin Nicoară care spera să fie ceva trecător. Medicul i-a interzis să mai cânte, o bună perioadă de timp, pentru a lăsa plămânii să-și revină. A lipsit deja de la trei evenimente pentru că și-a dat seama că nu e de glumă cu boala.

Nu am voie să fac efort cu plămânii și cea mai mare problemă la mine e cu suflatul la saxofon. Asta e cea mai mare problemă, a spus Armin Nicoară pentru Fanatik.

Ce i-a spus medicul lui Armin Nicoară
Saxofonistul a mărturisit că medicul care îl tratează pentru problema la plămâni i-a spus că riscă să facă mari complicații dacă merge la evenimente, inspiră aer rece și suflă la saxofon. Armin Nicoară spune că starea lui de sănătate este mai bună acum, dar recunoaște că nu este refăcut complet. Din acest motiv, când a mers la control, medicul a decis să-i prelungească perfuziile pe care le face, pentru încă trei zile.

CITEȘTE ȘI...