Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti

Modul în care strângem pumnul spune multe despre caracterul şi personalitatea noastră. Ai observat vreodată cum o faci? Aruncă un ochi asupra interpretărilor de mai jos:

Modul în care strângem pumnul spune multe despre caracterul şi personalitatea noastră. Ai observat vreodată cum o faci? Aruncă un ochi asupra interpretărilor de mai jos:

Degetul mare acoperit de restul degetelor.

Eşti creativ, puternic, agil, inteligent, flexibil, un bun comunicator şi chiar manipulator. În acelaşi timp, în tine predomină partea emoţională. Iubeşti arta, vezi în orice frumuseţea vieţii, uneori eşti prea sensibil şi nestatornic.

Degetul mare lângă celelalte

Eşti o fire liniştită şi acest aspect face parte din farmecul tău. Preferi să te sacrifici pe tine înainte de a face pe cineva să sufere.

Adesea trăieşti în visele tale. Şi în dragoste preferi liniştea. Marea ta slăbiciune este bunătatea – îi ierţi de fiecare dată pe cei care te-au rănit, însă doar după ce îşi cer iertare sincer.

Degetul mare peste celelalte

Eşti creativ, inteligent, talentat, generos şi ai un farmec aparte care îi atrage pe cei din jur. Din acest motiv, ai o mulţime de prieteni.

Degetul mare încleştat în pumn

Ești o persoană hotărâtă și puternică, care nu se lasă ușor influențată de ceilalți. Ai o voință de fier și o determinare de neclintit în atingerea obiectivelor tale. Uneori, poți părea încăpățânat sau inflexibil, dar acest lucru se datorează faptului că știi exact ce vrei în viață.

Degetul mare sub celelalte degete

Ești o persoană grijulie și atentă la detalii. Ai o abordare metodică în abordarea sarcinilor și te străduiești să faci totul perfect. Alții te pot vedea ca pe cineva organizat și disciplinat. Îți pasă profund de ceilalți și te implici în relații cu o grijă deosebită.

Degetul mare în lateral

Ești o fire nonconformistă și creativă. Iți place să ieși în evidență și să explorezi noi idei și concepte. Poți fi uneori perceput ca fiind neconvențional sau chiar excentric, dar asta pentru că ai un spirit liber și refuzi să te conformezi normelor stabilite.

Degetul mare întins în față

Ești o persoană extrovertită și sociabilă. Ai abilități naturale de lider și te simți confortabil în situații sociale. Ești plin de energie și entuziasm, iar ceilalți te privesc adesea ca pe o sursă de inspirație. Îți place să iei inițiativa și să fii în centrul atenției.

CITEȘTE ȘI...