Anunțul care îi dă fiori Simonei Halep. I-au șters imaginea și au decis să termine contractul, după 7 ani –

Simona Halep primește o nouă lovitură! În plin scandal și proces de dopaj, campioana României pierde un mare sponsor.

După mai bine de 7 ani de colaborare, compania elvețiană de ceasuri de lux Hublot a decis să șteargă orice fel de asociere cu sportiva.

De mai bine de un an, tenismena trăiește un adevărat coșmar. Mai întâi a fost divorțul de Toni Iuruc, apoi suspendarea pentru substanța care i-a fost găsită în corp la US Open, la care se adaugă decizia ITIA de suspendare pentru 4 ani. Ulterior, sponsorii au început să „fugă” de ea, printre care se numără și Banca Transilvania. Locul i-a fost luat de Gigă Hagi. Acum, și Hublot a renunțat la ea.

Simona Halep pierde încă o colaborare

Compania elvețiană de ceasuri a decis să o șteargă pe Simona Halep din lista de parteneri. Hublot era unul dintre cei mai importanți sponsori, încă din anul 2016, dar așa cum se poate vedea și pe site-ul lor oficial, românca a fost „ștearsă” din secțiunea „Parteneri”, notează ProSport.

Românca iubește ceasurile lor și obținuse, în urma parteneriatului, mai multe produse pentru care unii scot din buzunar o avere. Un exemplu este „Big Bang One Click Saphire”, care costă peste 80.000 de euro.

Sportiva și-ar putea pierde contractele din cauza scandalului
Pentru că trebuie să stea departe de terenul de tenis vreme de 4 ani, Simona Halep ar putea să-și piardă chiar și toate contractele din publicitate. Este imposibil ca marii sponsori să nu ceară rezilierea înțelegerii, dat fiind faptul că românca nu-i poate promova la marile competiții.

Printre brandurile cu care încă mai colaborează, se numără: Nike, Dedeman, Dorna, Rexona.

Dintre sponsorii care au renunțat la ea, sunt: Banca Transilvania, Automobile Bavaria Group – filiala din România, dar și Hublot.

Dovezile, comisia și mulți sunt împotriva sa, dar Simona Halep nu vrea să se dea bătută. Se antrenează și încearcă să treacă de toată perioada dificilă, spunând:

„Continui să mă antrenez și să fac tot ce-mi stă în putință pentru a-mi reabilita numele în fata acestor acuzații false şi pentru a mă întoarce pe teren. Intenționez să apelez această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi să urmez toate căile legale de atac împotriva companiei producătoare a suplimentelor în cauză”, a scris tenismena pe Instagram.

CITEȘTE ȘI...