Angela Similea, Ramasa Pe Drumuri La 74 De Ani ! Ce S-A Intamplat Cu Celebra Solista ” Nu Am Bani, Nu Am Casa Nu Am

Angela Similea este una dintre marile voci ale Romaniei. Artista a trecut prin multe greutati si a indurat multa suferinta.

Cantareata, in varsta de 74 de ani, trece prin probleme mari financiare de ceva timp, ajungand chiar sa plece din casa in care a locuit.

Incepand cu anul 2009, Angela Similea a trecut prin clipe de cosmar. Atunci, Victor Surdu, sotul artistei si mama sa, Gherghina s-au imbolnavit.

La putin timp, Angela Similea i-a pierdut de amandoi, dar si pe nasul de cununie si pe unul dintre frati

Angela Similea are mari probleme financiare de cand a mu.rit sotul sau. Artista locuieste in prezent la niste prieteni plecati peste hotare, care s-au oferit sa o ajute, intr-o casa situata pe Calea Plevnei.

Casa vedetei a fost scoasa la vanzare. Vila in care a locuit cu sotul ei are 16 camere si se afla in comuna Belciugatele, langa Bucuresti. Casa a fost vanduta pentru acoperirea datoriilor.

In 2009, Angela Similea si Victor Surdu, nu au mai putut plati ratele la banca si au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat in anul 2007, in valoare de 700.000 de euro.

Din 2011, de cand a ramas vaduva, lucrurile s-au complicat si mai tare. Ea a fost nevoita sa renunte la casa in care locuia cu sotul sau. Artista a pierdut si apartamentul dun Bucuresti.

De cand a ramas vaduva, din 2011, Angela Similea mergea in fiecare an la fiul si nepotii ei, stabiliti in SUA, dar din cauza pande.miei, aceasta nu a mai parasit tara.

În ciuda greutăților și suferințelor pe care le-a îndurat, Angela Similea a rămas o prezență puternică în industria muzicală din România. La vârsta de 74 de ani, artista se confruntă în continuare cu probleme financiare serioase, dar și-a păstrat voința de a merge înainte.

Chiar dacă a traversat momente extrem de dificile începând cu anul 2009, când soțul ei, Victor Surdu, și mama sa, Gherghina, s-au îmbolnăvit, Angela Similea a rămas un exemplu de rezistență și putere interioară. Pierderea celor dragi a fost cu siguranță o lovitură devastatoare, dar artista și-a găsit puterea în muzică pentru a face față acestor pierderi.

Din păcate, problemele financiare au devenit o povară din ce în ce mai mare pentru Angela Similea după moartea soțului său. Casa în care a trăit cu el, o impresionantă vilă cu 16 camere situată în comuna Belciugatele, a fost nevoită să fie vândută pentru a acoperi datoriile uriașe acumulate de cuplul Similea-Surdu. Creditul contractat în 2007, în valoare de 700.000 de euro, a devenit o povară imposibil de gestionat odată cu pierderea survenită în 2011.

După ce a rămas văduvă, Angela Similea a trebuit să renunțe și la apartamentul ei din București. Cu toate acestea, artista a găsit un refugiu la niște prieteni generoși care s-au oferit să o ajute. Casa pe Calea Plevnei a devenit pentru ea un loc de adăpost în aceste vremuri grele.

Deși pandemia a împiedicat-o să-și viziteze fiul și nepoții stabiliți în SUA, Angela Similea rămâne un simbol al forței și al perseverenței. În ciuda tuturor problemelor, vocea sa inconfundabilă și talentul incontestabil rămân în amintirea și inimile fanilor săi, iar aceasta continuă să fie o prezență remarcabilă în industria muzicală românească. Artista a demonstrat că pasiunea și muzica o pot ajuta să depășească orice obstacol, indiferent cât de dificil ar fi.

CITEȘTE ȘI...