Angela Similea a ajuns la mila prietenilor. De nouă ani artista locuiește pe la prieteni

Interpreta de muzică ușoară, Angela Similea este urmărită de ghinioane.

Solista și-a piertdut soțul și a pierdut mai multe imobile din cauza unor datorii la bancă. A decis să își scoată casa la vânzare și acum locuiește pe la prieteni.

Prin ce a trecut Angela Similea după moartea soțului

Artista a avut parte de mai multe evenimente neplăcute în ultimii ani. A încercat să mascheze problemele, dând dovadă de o râbdare și putere pe care puțini o au.

În anul 2014, după moartea politicianului Victor Surdu a scos la vânzare casa în care au locuit. Coșmarul artistei a început în anul 2009 când a acumult foarte multe datorii. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă, peste 700.00 de euro.

Nu a mai putut sta singură în vila cu 16 dormitoare din comuna Belciugatele. Angela s-a mutat în zona Plevnei, în casa unor prieteni plecați peste hotare. La 1 septembrie Angela a scos casa la vânzare cu un preț de pornire imens. A cerut 750.00 de euro pe vila din satul Matarau, dar a avut ghinion. Interpreta nu a primit oferte de cumpărare și a fost nevoie să scadă din preț.

În ciuda tuturor greutăților, Angela Similea a fost determinată să facă față provocărilor și să-și recapete stabilitatea financiară. Cu inima grea, a fost nevoită să se despartă de casa plină de amintiri, dar a înțeles că era necesar să facă acest pas pentru a-și reconstrui viața.

După ce a redus prețul casei, au apărut câțiva potențiali cumpărători, dar niciunul dintre ei nu părea să fie dispus să ofere suma dorită. Angela s-a simțit copleșită de incertitudine și neliniște. Cu fiecare zi care trecea fără să primească o ofertă acceptabilă, se simțea din ce în ce mai cufundată în necunoscut.

În timp ce se confrunta cu această luptă pentru a-și vinde casa, Angela a fost nevoită să facă față și altor provocări personale. Drumul său a fost presărat cu momente de tristețe și singurătate, iar lipsa soțului ei își făcea simțită prezența tot mai puternică în fiecare aspect al vieții sale.

Cu toate acestea, Angela a găsit puterea să se ridice din nou. S-a întors la muzică, acea pasiune care i-a adus atât de multă bucurie și împlinire de-a lungul anilor. A început să concerteze din nou, să cânte pentru publicul ei loial, găsind în muzică o sursă de alinare și speranță în mijlocul tuturor dificultăților.

Și, în cele din urmă, după multe luni de așteptare tensionată, Angela a primit în sfârșit o ofertă de cumpărare pentru casa ei. Chiar dacă suma era mai mică decât spera, a acceptat cu recunoștință. A știut că este timpul să lase în urmă trecutul și să înceapă un nou capitol în viața ei.

Cu o inimă grea și în același timp plină de speranță pentru viitor, Angela Similea și-a luat rămas bun de la casa ei și s-a îndreptat spre un nou început. Cu fiecare pas înainte, a învățat să aprecieze mai mult lucrurile simple și să fie recunoscătoare pentru fiecare zi nouă pe care o primea. Pentru Angela, drumul către recuperare și redescoperirea fericirii a fost lung și anevoios, dar cu fiecare obstacol învins, a devenit mai puternică și mai încrezătoare în puterea ei de a învinge orice provocare viitoare.

CITEȘTE ȘI...